[]

Sizce hangi araba? Pejo mu, Clio mu?

Merhaba, soru biraz saçma olabilir ama önce bir dinleyin. :) İyi kötü ayağımızı yerden kesecek, tip olarak sempatik bir araç bakıyorum. Fiyatları düşük ve neredeyse aynı oldugu icin (yurtdısında) çok ince ayrıntılara girerek bakmıyorum açıkcası.

Ekteki fotoda bu iki aracı görebilirsiniz.

Mobil girenler için link: i.hizliresim.com

Bu iki araçtan siz hangisi tercih edersiniz? Arıza çıkarma potansiyeli, tipi ve diğer genel özellikleri hesaba katarak değerlendirirseniz sevinirim.

Tabii clio mantıklı gibi km açısından ancak pejo da hoş.. (2 kapı olması cok önemli değil)

Teşekkürler

 
pejo leş araba alınmaz


  • masa penisi  (16.02.17 20:29:30) 
km seçeneğinden dolayı reno mantıklı geldi bana.


  • jamiro  (16.02.17 20:30:13) 
"şu leş bu çöp yorumlar genelde çok bilinçsizce söylenen cümlelerde geçiyor."

"bu iki modelde sık sorunları bilmiyorum"

ben biliyorum, pejo leş araba.
  • masa penisi  (16.02.17 20:48:13) 
teoride başka pratikte başka. bi araba sürekli servise gitme ihtiyacı duyuyorsa leştir arkadaş yurtdışında olduğu için yüzeysel olarak leş dedim. türkiye'de pejo almak enayiliktir, parayı çöpe atmaktır. bana inanmıyosan sözlükteki pejo başlığını okuyabilirsin. ne kadar harika bi mühendislik örneği olduğundan bahsedilmiş yeteri kadar.


  • masa penisi  (16.02.17 21:06:02 ~ 21:07:03) 
Pejo hakikaten leş ama madem ikisi de düz vites gönlünden geçeni al gitsin.
Ha otomatik olsaydı kesinlikle pejoyu ele derdim.

  • wrench  (16.02.17 21:20:29) 
hangisinin tipini beğenirsen onu al. ikisinin de birbirinden farkı yok. özelliklerine falan bak ne bileyim.

ikisi de kolay kolay sorun çıkarmaz, ikisi de dandik (pardon ekonomik) arabalar, ikisi de az yakan arkadaşlar, iki benzinli motor da düzgün bakılırsa 300-400 binleri görür. ikisiyle de kaza yaparsan tenekeye döner, ikisi de lpg'de sorunsuz.

eğer temizse (ustaya göstermeli ve teste sokmalı) kilometresi az olan makbul.
  • babilbaligi  (17.02.17 10:23:50) 
Ben clio sevenlerdenim. türkiyede pejo ya karşı bir önyargı vardır. Bunun sebebi Türkiye'nin bozuk yollarına dayanıklı olmaması ve ön takımın çabuk dağılması diye biliyorum. Diğer yandan uzmanlar her zaman genç olan arabayı öneriyorlar. eski araba sertleşmiş plastik parçalardan dolayı motor şanzuman sağlam olsa bile ummadık arızalar çıkarır. Bu kadar lakırdı edip şunu al diyemememin sebebi bu karşılaştırmada birisi daha genç olsada ikisinin de eski olması.


  • fyodor dostoyevski  (17.02.17 10:45:05) 
ben honda veya toyota al derim.


  • kayunun orospu sevgilisi  (18.02.17 23:42:40) 
pejo leştir, önyargılı değilim


  • casa  (19.02.17 00:22:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.