[]

pudralı deodorantlar cilde daha mı zararlı ?

Acaba pudralı deodorantlar normallere nazaran cilde daha mı zararlı ?




 
Bu sonuca nerden vardınız ki? Mantığı öğrenebilirsem yorum yapabilirim.


  • ataturkiye  (30.12.09 16:04:10) 
pudrali oldugu icin daha bile yararli sanki? ama kiyafetlere cok zararli :/ hele ozon tabakasina.. :/


  • cisterna  (30.12.09 16:07:14) 
bazı kaynaklarda özellikle pudralı deodorantların gözenekleri tıkıyarak teri vucuda hapsettiği ve ciddi cilt rahatsızlıklarına sebebiyet verebileceğini okumuş ve duymuştum.. doğruluğunu merak ettiğim için sordum açıkçası..


  • joehigashi  (30.12.09 16:07:24 ~ 16:10:01) 
gözenekleri tıkıyaraktan bir şeylere bir şeylere neden oluyordu. ayrıca terlemek insan için önemli bir ihtiyaç, işemek falan gibi, ama işte bu terin çıkışını mı ne engelliyordu bir şeyler bir şeyler...


  • cedric  (30.12.09 19:07:18) 
ter koltuk altında çıkmasa bile başka yerlerinizden de çıkabiliyor. idrar ya da cildin farklı yerlerinden(alın, burnun üstü vs vs.) terlemek normal gibi gözüksede aşırı terleme hastalık olabiliyor. aşırı terleyenlerin koltuk altına botoks uygulanarak bu sorundan 6-8 ay kurtulanabiliyor. hatta göğüsün üzerindeki terlemeye neden olan sinir kesilerekte bu sorun tamamen ortadan kalkabiliyor. bunlar koca kadın tarzı tedavi yöntemleri değil, modern tıp'ın bütün dünyada uyguladığı yöntemler. şimdi ben bunları neden söyledim. eğer terlemeyi önlemek çok zararlı ise neden tıpta bu tarz yöntemlerle terlemenin önüne geçiliyor. madem terlememek çok zararlı ise neden teri önleyici maddeler açık seçik raflarda satılıyor değil mi. cildinizin pudralı deodorant'a karşı herhangi bi allerjisi olmuyorsa sürün derim ben. piyasada teri önlemek için pudralı deo.lara oranla çok daha kuvvetli ürünler var. bunların yanında pudralı deo.ların pekte işe yaradığı söylenemez zaten.


  • copy paste  (30.12.09 19:35:08) 
O çalışma pudralı deodorantlarla ilgili değil antiperspiran özellikli deodorantlarla ilgili. İçinde aluminyum ve çinko bulunan ürünlerin terlemeyi engellediği için koltuk altında kitle oluşumuna yol açtığı ile ilgili bir çalşma var.


  • metinmillivanillli  (05.01.10 15:47:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.