[]

Gönül İşlerinde Salak Olmak

Bir süredir işim gereği düzenli olarak katıldığım bir toplantı serisi var, farklı kuruluşlardan da insanlar geliyor. Bu toplantılarda tanıştığım bir çocuğa çok kanım kaynadı,kendini geliştirmiş biri ve bi muhabbete başlayınca vakit dolu dolu geçiyor. "Keşke bişeyler olsa" diye düşünüyorum. Toplantı aralarında yemeğe kahveye çıktık birkaç kez. Bir de facebookta arkadaş olduk bazı fotolarımı beğendi falan, öyle işte. Bir de bu toplantılara katılan bir kız var ama bu kız başka şehirden geliyor, her 5 toplantıdan 1'ine katılabiliyor. İki hafta önce ben bu kızla yemeğe gitmiştim toplantı arasında ve kız muhabbeti yapmıştık. Bir sevgilisi varmış, uzun ilişkiymiş, sevgilisi yurtdışında yaşadığı için sık sık seyahat ediyomuş, uzak mesafe zormuş ama tutkulu bi ilişkiymiş.. Ben de evlilik düşünüyor musunuz diye sorunca kız da "ay evlilik ne ya, evlilik ne kadar banal birşey" vs. demişti.

Peki bugün noldu dersiniz? Ben hoşlandığım çocukla sigara molasına çıkmış muhabbet ediyodum. Sonra bu kız bizi görüp geldi muhabbetimize daldı. Ama öyle bi daldı ki, sanki ben yokmuşum gibi direk hoşlandığım çocukla konuşuyo falan. Hoşlandığım çocuk da beni katıyo "sybella da şöyle düşünüyor" falan diye.Neyse konu doktora yapmaktı ben kıza sen de düşünüyor musun diye sordum.Kız da "ay ne doktorası ben artık evlenmek, bebeğimi yapmak istiyorum" dedi ben şaşırdım ve sandım ki tutkulu ilişki yaşadığı adamla evlenecek "aaaa evleniyor musun" diye sordum ve kızın cevabı: "hayır hayıııır, görüştüğüm kimse yok, evlenip yuvamı kurmak bebeğimi yapmak istiyorum artık." Hoşlandığım çocuğa mesaj verdiğini düşündüm ve yüzüm düştü, moralim bozuldu.

Konuyu anlattığım ablamın tepkisi: "sybella sen salaksın. salağın kareköküsün. kız resmen çocuğa olta atmış neden demedin senin yurtdışında sevgilin vardı diye ? bi adamı elde etmeyi beceremiyorsun üstelik çocukla aynı şehirdesin. kız başka şehirden gelip kapacak adamı. açsaydın ya kızın g..tünü." Ablamın bu yorumları üzerine moralim daha beter oldu. Ben düşündüm ki, kızla şahsi muhabbetimde anlattıklarını söylemem doğru olmaz diye düşündüm o an. ablam da diyo ki "senin yerinde o kız olsaydı anlatırdı."

sizce ben salaklık mı yaptım? ablamın deyimiyle kızın g..ünü açmalı mıydım o anda ?

 
Açmalıydın kesinlikle. Saçma sapan bir tip olduğu ortaya çıkardı büyük ihtimalle. Şu an da bunu dert etmezdin ne güzel.


  • kulagina kupe olsun  (16.02.17 20:30:48) 
@kulağına küpe işte o an kız kıza muhabbette bana anlattığı birşeyi ortaya dökmek hata olur diye düşündüm salaklık ettim :(

çocukla yalnız olduğumda kızın aslında sevgilisi olduğunu anlatsam öyle telafi etsem?
  • sybella  (16.02.17 20:34:01) 
"Kızın aslında sevgilisi var" demek başka bir şey onu yapma, dedikodu gibi olur ve sana düşmez.

Ama şöyle söyleyebilirsin:
Bu kız biraz dengesiz galiba ilk konuşmamızda bana erkek arkadaşı olduğunu ve evliliğin çok saçma olduğunu söylerken sonrakinde tam tersi davrandı garip bir kız vs.vs.
Nasılsa kız sık sık gelmiyor çocukla bir sonraki görüşmende ne garip biriydi değil mi falan der konusunu açarsın sebebini sorunca da anlatırsın.

Be böyle dengesiz insanlara pek bulaşmam mesela beni korkutur, sana da bulaşmanı tavsiye etmem Madem böyle safsın uğraşamazsın bu manyaklıklarla başın ağrır :)
  • mutekebbir  (16.02.17 20:48:01) 
@mutekebbir öyle yapıcam sanırım.

dengesizden ziyade hani evlenmek için yanıp tutuşan ama teklif alamadığı için "evlilik saçma" diyen kadınlar vardır, bunu derken de aranırlar, bana bu tarz kadınları anımsattı. evlilik saçma deyip evlilik meraklısı olan.
  • sybella  (16.02.17 20:51:09) 
kasmana gerek yok aklı gerçek anlamda sendeyse ona bakmaz zaten. ama kız şıllık biriyse ve erkeği baştan çıkarırsa hormon tabi bu karşı koyamaz geceyi onla geçiredebilir.

yine de kontrollü bir şekilde yaklaş erkeğe elini çabuk tut adım at göster sevdiğini. ne biliyim.

bu arada dünde internetteki çocuk yüzünden depresyondaydın hızlandırılmış aşk turunda mısın :)
  • aat bh  (16.02.17 20:53:15) 
@aat bh aramızda henüz o anlamda bişey yok benden hoşlanıyo mu emin deilim, facete fotolarımı beğeniyor arada "saçın çok güzel olmuş" falan diyo ama somut olarak hoşlandığını gösteren bişey yok.ayrıca adım atıp napıcam ki ?"senden hoşlanıyorum" diyemem bikere o hatayı yaptım ve değerim düşmüştü, olay bitmişti orada.

orada konuşurken gülümsüyorum, muhabbeti uzatıyorum hadi gel kahve içmeye gidelim diyorum hayır daha ne yapayım ?
  • sybella  (16.02.17 21:02:02) 
erkekler basit düşünürler kızlar gibi komplike değil. hoşlandıysa yıllarca bile platonik kalır.

bir de kafasını karıştırmayı dene mesela yarın uzak dur kendisinden.

ben genelde bir kızı kıskançlık ile test ediyorum. bir şekilde kıskandırıp anlıyorum. nasıl yaparsın biraz düşünmek lazım.
  • aat bh  (16.02.17 21:10:54) 
@aat bh öyle diyorsun ama herkes "bi erkek bi kızdan hoşlanıyosa ne yapar eder kesin bi şekilde açılır" diye düşünüyo :(


  • sybella  (16.02.17 21:16:34) 
belki sevgilisi veya sevdiği başkası vardır. veya cesareti yoktur.


  • aat bh  (16.02.17 21:48:28) 
o kız o bebeyi kapar
sonra kullanıp çöpe atar.

  • basond  (16.02.17 22:13:51) 
adama acıdım.


  • filteria  (16.02.17 22:22:24) 
evet, tabirler yavan olsa da pasif kalmışsın.

her şeyi karşı tarafa bırakıp hamle yapmamak kötü sonuçlanıyor. en son buluşmam arada aklıma geliyor da kafayı yiyecek gibi oluyorum, o kadar çok hata buluyorum ki. oldukça salakça davranmışım. bu yüzden bir şeyleri belli etmen, yeri geldiğinde geri adım atmaman gerekiyor.
  • cikmaz sokaktan cikagelen cocuk  (17.02.17 01:15:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.