[]

İse giriş için sağlık raporu çok acil.pls ltf tsk

Sevgili beyaz yaralılar,
İş değiştiriyorum, normal ofis insaniyim. Yeni işyerim çılgın bir sağlık raporu listesi verdi:
İçinde tetanoz açısından, görme ve işitme testlerini kadar her şey var.
"Resmi kurumlardan ya da toplum sağlığı merkezi onaylı sağlık kuruluşlarından alınmalıdır" notu var.

İstanbul Kadıköy-Uskudar-Besiktas-okmeydani-taksim civarlarında en kolay hangi hastaneden alabilirim bu raporu, en az maliyetle?

Yakın zamanda aldıysaniz başınıza neler geldi, bi paylassaniz ya, başıma geleceği bileyim:)

Bi de 30 unu aşmış insana aşı nedir ya, korkuyorum :( beni harcamasinlar matmazel :))

 
ocak'da aldım. 300tl ödedim. üniversite hastanesi.
parayı ödğyorsun eline listeyi veriyor adam. tek tek polikilinkleri dolanıyorsun. (ilk başka kan verilenleri yapmanı öneriririm) adamlar seni muayene edip sağlıklıdır yazıp, kaşe imza basıyor o kağıda.
herşey bittikten sonra kurul toplanıyor. kurulun günleri var sanırım. o kurulda doktorlar tekrar kağıdına bakıyor. aa evet bu adam sağlıklıymış diyor (bir problemin yok ise) kurul sonrası sağlıklıdır raporunu alıp ofisine gidiyorsun.
korkma. ama çoook uzun bir iş. kolay gele
  • nax  (16.02.17 19:18:27) 
Tsm sadece aile sagligi merkezinden alinanlari onayliyor o yuzden bosuna "ozelde yaptirrim tsm'de kase bastiririm" deme. Ozel hast kabul ediliyorsa onayi ilce sagliktan yapiliyor


  • la noix  (16.02.17 20:09:26) 
cevap olur mu bilmem ama ben geçen sene şöyle yapmıştım.
toplum sağlığı merkezi onaylı sağlık kuruluşları denen yerlerden birine gittim. bir yere yönlendirdiler, testleri orada yapacaksın sonra bizden de genel sağlık raporunu alacaksın dediler. bu arada kan, işitme, nefes, akciğer testleri yapılıyor gönderdikleri yerde.

sonra bağlı bulunduğum sağlık ocağına sordum, "sen testleri yaptır, genel sağlık raporunu biz veririz." dediler. ben de 30+40 lira vereceğime 30 verdim. raporu da sağlık ocağından aldım. tetanoz aşısını da yine sağlık ocağında hallettim.

kolay gelsin.
  • henry gale  (16.02.17 20:17:24) 
Hastane ismi de verebilir misiniz, teşekkürler :)


  • lambada  (17.02.17 23:33:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.