[]

dolar almak

3.73 iken almıştım 30 bin dolar almıştım. o günden beri düşüş de ama maksat para değer kaybettirmesin. elime oradan buradan biraz daha para geçti. bu kurdan yine dolar alsam mı yoksa euro mu almalı?




 
Al dolar elbet artacak belediye başkanlarına yurtdışından para getirtmek ile dengeleme yapılacak bir şey değil kur.

Şu anda tüm 3. Dünya ülkelerine karşı dolar bir kayıpta, Amerika da sıkıntılar var şok istifalar geliyor keza Trump ile ülke hala oturmadı.

Bizimkiler de tavşan dağa sürtmüş dağı şey yaptım zannettmiş misali kendi yaptıkları sonucunda olduğunu düşünüyor.
  • gozu acik sevisen yahudi  (16.02.17 16:14:43) 
yakında bozdurma niyetin yoksa al.
ben senden daha yüksekten almıştım. şimdi ihtiyacım var ve bozduramadığımdan asabiyet halindeyim.

  • manuel mandalina  (16.02.17 16:14:44) 
al gitsin ileride artacak.
taktik maktik yok bam bam bam...

  • basond  (16.02.17 16:18:28) 
al +1


  • alis su hallerime  (16.02.17 16:27:46) 
dovizle ilgili plan yaparken ya da tavsiye isterken muhakkak o paranizi yatirimda tutmayi planladiginiz sureyi de yazmalisiniz. uzun vade ise alip maliyet dusurmek makul. bizim memlekette akp nin genel ekonomi anlayisi yuksek kur dusuk faiz prensibiyle isliyor. bu nedenle uzun vadede kur illa kazandiriyor. kisa vadede doviz isi risklidir ve kuru belirleyen faktorler ekonomik gelismelerden fazla siyasi konular oldugu icin ne olacagini kestirmek en baba finansci icin bile cok zordur, tutturana da sansi yardim etmistir.


  • kartonpiyer  (16.02.17 16:47:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.