[]

iş ve maas konusunda fikir danışmam lazım.

selam dostlar.

yeni bi işe girdim. 2 ayı doldurdum tam olarak. fakat uzun süre iş bulamama sürecinden sonra talep edilen maaşı düşük söyledim, o an spontane gelişti her şey.

2 aydır çalıştığım yerde gerçekten iyi şeyler başardım. farklı bi yapı kattığımı bile düşünüyorum, kendi bölümümde tek olduğum için de baya yoğunum. fakat maasım az geliyor hem yetmiyor hem psikolojik olarak aklım sürekli bu konuda. paylaşmayı düşünüyorum bunu patronla fakat fikrinizi almak istedim.

sizce aynı bu şekilde olduğu gibi kendimi övmeden bu durumu paylaşsam mı? erken midir henüz en azından 4-6 ay falan mı olması lazım?

ikinci konu çalıştığım yerdeki bi direktör benim uzaktan akrabam, buraya girmeden önce tanımıyordum bile ama cok da uzak bi akraba değil. işe girerken de onunla görüştüm. ikinci yol olarak da aynı sizinle paylaştığım gibi durumu onunla paylaşsam mı? ilk işim bu daha önce staj yaptım uzun süre, bu zam vs olayı tam nasıl olur bilemiyorum.

teşekkürler

 
deneme süren neydi? eğer 2 aylık bir deneme süresi konuştuysanız 2 ayın sonunda bu durumu görüşebilirsiniz. bir de direktör de bilir neyin ne olduğunu yani işi resmiyete dökmeden önce direktöre de bir fikir danışabilirsiniz.


  • matilda  (16.02.17 13:43:15) 
2 ay biraz erken gibi geldi bana


  • yonge and bloor  (16.02.17 13:53:04) 
Ben de isi kaybetmemek adina dusuk bir maas talep etmistim. 8. Ayin sonunda elde ettigim bir basari sonrasi amirim maasima zam yapmisti. Aslinda hic bu konuyu acmamistim, kafama takmaya baslamadan yukselttiler. Sen biraz erken kafaya takmaya baslamissin.


  • elf of darkness  (16.02.17 14:04:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.