[]

Oda Kokusu

Merhaba arkadaşlar.

Evinizde koku ürünleri kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız hangi markanın ürünlerini kullanıyorsunuz. Ve hangi yöntemle? (belli zamanlarda kendi sıktığınız sprey, otomatik sprey, prize takılan kokular, tabletler, çubuklu sıvı kokular, süngerli sıvı kokular vs.) Kokuyu seviyorum ve bu zamana kadar çok marka ve çok yöntem kullandım. Ama tatmin olmadım bu zamana kadar. Şimdi yeni bir eve taşındım ve kapıdan girdiğimden itibaren genel anlamda eve hakim etkili bir koku istiyorum. Her oda için ayrı ayrı ürün alabilirim ve sizden alacağım fikirlerden sonra karar vermek istiyorum. etkili olması ve kendini hissettirmesi önemli.

İlginiz için şimdiden teşekkürler.

 
arada bir koridorda tütsü yakıyorum, kokusu tüm eve yayılıyor. spreyleri,çubuklu/süngerli sıvı kokuları sevmesem de tütsünün kokusuna göre 1-2 tık yukarıda.

bir de buhurdanlık diye bişey varmış, buradan öğrendim. onu da deneyebilirsin.
  • MtKrt  (15.02.17 22:48:47) 
lavabo dışında sentetik bir koku yok. evde sık sık kahve içilir. filtre kahve taze olduğu için aroma tüm eve yayılıyor. sonra limon, mandalina, portakal gibi narenciyelerin kabukları tabakta bırakıyoruz. özellikle limon kokusu kalıcı. bir de tütsü var. ayrıca salon büyüğünden birkaç tane salon bitkisi var. sentetik kokular mide bulandırıcı geliyor.


  • silver apple  (15.02.17 22:59:28) 
doğuda görev yapıyorum ve internetten alıcam ürünü. yani koklayarak alma şansım yok. etki anlamında tavsiye edebileceğiniz ya da kokusuna güvendiğiniz bir ürün varsa, direkt marka ve model ismi söylerseniz de ayrıca çok sevinirim.


  • usesoap  (15.02.17 23:01:47) 
d&r ın içine çubuk koyunca koku yayan ürünleri var renkli renkli böyle. ne deniyor onlara bilmiyorum. tütsü gibi ama yakılmıyor. ben onun mavi renklisini çok beğeniyorum acayip ferahlatıcı bir koku. buram buram da kokuyor odam.


  • muslugubozukhayrat  (15.02.17 23:04:47) 
glade ve airwick kullandim otomatik spreylerinden. hic oyle eve girince hakim olan bi koku yok, sadece ilk sikildiginda koku geliyor o kadar.


  • pide  (15.02.17 23:04:54) 
Mudo'nun oda kokuları güzel. www.mudo.com.tr


  • malheiros  (15.02.17 23:19:13) 
www.aradolu.com Bu sabunu duşta kullandığımda hoş kokusu banyoda 24 saat falan kalıyor, bunu ufak parçalar halinde sıvılaştırıp odalara koysan oralarda da hafif bir koku yayabilir diye düşünüyorum ama denemedim tabi.


  • candanag  (15.02.17 23:20:26) 
Airwick - yaz anıları
3 al 2 öde spreyler var. Deneyin derim.

  • isott  (15.02.17 23:28:50) 
Air wick clean linen kullanıyorum temizlik sonrasında ya da kızartma falan yapmışsam. Onun dışında bir otelde görüp çok beğendiğim a101 de satılan yasemin kokulu esansı aldım ama hemen ucup gidiyor bir haftada.


  • curukturpkokusu  (15.02.17 23:37:16) 
zaman ayarlı sprey bence en güzeli.
elmalı tarçınlı glade vardı, bulabilirsen onlardan al

  • azizakin  (15.02.17 23:49:03) 
Airwick almayın hayvanlar üzerinde deney yapıyormuş.
English home, madame coco'daki çubuklu kokuların bazıları hafif oluyor güzel oluyor. Ofiste olabilir ama evde sevmem.

  • megalomaniac  (15.02.17 23:53:00) 
Ben Mudo'nun çubuklu sıvı kokularından alıyorum, ev 45 metrekare olduğu için evin hakim kokusu oluyor.
www.mudo.com.tr

(Ben bergamot garden kullanıyorum fresh bir koku istediğim için ama french vanilla da güzeldi vanilya kokusu seviyorsan).
  • kayranin kedisi  (16.02.17 14:13:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.