[]

Hic twitter kullanmadım

Çok şey kaybediyor muyum?
Mention, hashtag, dm filanda nedir bilmiyorum. Açayım mı bi tane?



 
bazen medyada yer alan haberleri, "önemsenmeyen" olayları takip etme açısından faydalı bir site aslında. ama bunun yanı sıra en çöp yerlerden de biri.

mention: başka bir kullanıcya doğrudan yanıt verme işlemi. facebook'ta birinin gönderisine yorum yapmak veya zaman tünelindeki gönderide etiketlemek gibi.
hashtag: hani sözlükte başlık kanalları var ya, onun gibi. #ekşisözlük yazdığında, bu etikete sahip tüm tweet'ler görülebiliyor.
dm: direkt mesaj. bildiğin özel mesaj işte.
  • m e b  (15.02.17 20:11:12) 
Bir yıldır girmiyorum ama aslında çok zevkli. Ağzı laf yapan biriysen kısa sürede tweetlerinle dikkat çekebilirsin. Beni eski üniversitemdeki kız arkadaşlar takip etmişti ilk açtığımda, onların çevreleri sayesinde bayağı bi takipçi yapmıştım ama saldım sonra. Kızlar falan her şeylerini tweet olarak ortaya atıyorlar. İlgilendiğim kızların tweetlerini okurum hep. Onlar için ağlama duvarı gibi bir şey. Saçma sapan siyasi şeylere takılmazsan bir sürü komik sayfa bulabilirsin.


  • dissendium  (15.02.17 20:15:10) 
Ne için kullanacagina, hangi hesaplari takip edecegine gore çöplük de olabilir keyif alabilecegin bir mecra da. Ama butun sosyal medya araclari gibi bunu da kullanmazsan bir sey kaybetmezsin.


  • aquarium  (15.02.17 20:18:03) 
her WC ye girdiğimde twiti icad edenin tuttuğu altın olsun diyorum..


  • jamswety  (15.02.17 20:24:47) 
Bazi seyleri kaybediyor olabilirsin.


  • rusyalı kozmonot  (15.02.17 22:00:25) 
twitter zonta dolu hic bilmiyorsan bilmemeye devam et


  • tiredpanda  (15.02.17 22:27:00) 
Hiiiiiiiiç birşey kaybetmiyorsun aksine kazanıyorsun. Kazandığın şey dünyadaki en önemli ve geri konulması imkansız olan yegane ve tek şey. Zaman. Düşünsene her şey olabilirsin. Bilimadamı olup marsa ilk giden insan olabilirsin. Trump olup dünyayı yönetebilirsin fakat 5 dakika öncesini geri getiremezsin. İşte boktan sosyal medya bunu çalıp götürüyor. Hele snapchatmiş falan en leş yerler. Kız düşürcem dersen ideal ama.


  • tekila shot bardağı  (15.02.17 22:49:03) 
o kavramları açmadan da öğrenebilirsin.

ben genelde güncel haberleri sözlükten ve twitterdan takip ediyorum. eğlenme amaçlı kullandığım söylenemez. pek de bi şey yazmıyorum zaten.
  • muslugubozukhayrat  (15.02.17 22:53:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.