[]

Pegasus' uçuşunda kabin içi çantada kuruyemiş

Taşıyabiliyor muyuz? Bildiğin iki paket marketten alınmış çekirdek var. Bir uçuş yurt içi, diğeri yurtdışı. Bir de cımbız götürebilir miyim? İnternet sitesinde alakalı bilgi bulamadım. Ne dersiniz?




 
cımbızda sıkıntı yok. ben çantamda manikür seti halinde küçük cımbız, manikür makası, tırnak makası ve törpü taşıyorum.


  • senialanaglasinalsinsikinicaliyabaglasin_yine  (15.02.17 20:05:32) 
Kuruyemiste sikinti yok.
Cimbizda da olmamali ama manikur seti tasinabildigini ilk defa duydum, torpu vb sikintili. Isini iyi yapan birine denk gelirsen attirir.

  • kuehles blondes  (15.02.17 20:13:52) 
bu pegasusla alakalı değil uçacağın havaalanıyla alakalı. atina-ciampino uçtum. giderken saç şekillendiriciye bişi demediler, dönüşte at bunu qnq dediler, ben de tmm dedim.
senin malzemelere sorun çıkacağını sanmam. kuruyemişe kesin çıkmaz da cımbıza da çıkmaz bence.

  • cekilmis gayfe  (15.02.17 20:18:12 ~ 20:18:45) 
Cımbız sıkıntı olmuyor.


  • lovemyself  (15.02.17 21:03:47) 
paketli yiyecekler genelde sıkıntı olmaz.


  • orpheus  (15.02.17 22:50:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.