[]

sony xperia m4 aqua - teleservice

batarya değişimi nedeniyle cihaz açıldı diye garanti kapsamına almadılar.bataryayı telefonun içine koymuşlar açmadan değişmez ki.
cihaz tamir olmuyormuş yenisini yollayacaklarmış 819 tl istediler.
oysa telefonun arızası bu modelde hep görlen bi arızaymış, adamlar 819 tl isteyince nete baktım, hep aynı arıza. ekşide de bi arkadaş yazmış aynı arızayı. onun telefonu değiştirmişler.
japonla yapıştırmışsınız dedller, batarya değişimini yapan firmayla görüştüm "sıcak slikon kullandım yazılı olarak da verebilirim "dedi.
ne yapayım bana bir yol gösterin a canlar.

 
yetkili servis disinda telefon acildiysa garanti gitmistir. bence yapilabilecek bir sey yok. garantisi varken yetkili servise verseydiniz bedavaya pili degistirirlerdi.


  • partizan  (15.02.17 19:10:20) 
bataryayı içe yapan firmanın kendisi. . batarya değişimi dediğin her zaman yapılan bi işlem. batarya değişimini yetkili servise yaptırın diye bi ibare de koymamışlar. garanti dışı kalmasının mantığını anlayamıyorum. servis dediğin batarya değiştirmez ki, onun işlevi arıza gidermek değil mi?


  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (15.02.17 19:19:57 ~ 19:20:12) 
şu anda yapabileceğiniz birşey yok. batarya değişimi yaptırdığınız kişi yaptığı işlemin cihazı garanti dışı bırakacağını size belirtmeliydi. "batarya değişimini yetkili servise yaptırın" diye bir ibare koymalarına gerek yok, garanti süresi içerisinde cihaza yapılan müdahale garanti dışı bırakır, bunu kesinlikle yazmışlardır.
bu yüzden sizinki gibi cihazlarda batarya değişimi de yetkili serviste yapılmalı.

  • gkhncnzdgn  (15.02.17 20:19:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.