[]

Kredi çekmek için bankaya gitmeye gerek var mı?

Bazen hemen başvurun gibi mesajlar falan geliyor ya o yüzden kafam karıştı. Maaş müşterisi olduğum bankadan 5000 lira kadar kredi çekmek için bankaya gitmem şart mı?




 
o mesajlar ön onay için. bankaya gitmen gerekiyor.

@yanlış biliyomuşum, neyse silmiycem.
  • elorelia  (15.02.17 15:09:21 ~ 15:12:31) 
SMS ile başvuru kanalları var. Oradan mesaj atıp cevap alabilirsiniz.

Ben İş bankasından Mobil İmza üyesi olduğum için gitmeden 5 bin lira, Enpara'dan 2 bin lira çekmiştim.
  • teknikekip  (15.02.17 15:09:50) 
Enpara dan çekersin 3 dk sürüyor


  • gozu acik sevisen yahudi  (15.02.17 15:10:25) 
Kredi kartının olduğunu varsayıp limitin kadarını hemen çekip hesabına yükleyip kullanabiliyorsun ya da özel olarak mesaj atıyolar bazen şukadar krediniz hazır kullanabilirsiniz diye. Onu da hemen alıp kullanabiliyorsunuz.


  • hayatbirfilm_basroldesensin  (15.02.17 15:35:32) 
@hayatbirfilm_basroldesensin zaten çekip kredi kartımı ödeyeceğim ama?


  • nıç  (15.02.17 16:18:27) 
Aynen para senin ne ödersen öde. Ben de aynısını yaptım,çektim sonra kart borcunu ödedim ;)

Edit: burada kastettiğim karttan çekmek değil tabi, benim çektiğim taksitli nakit avans gibi ismi olan bir şeydi. Aynı kredi gibi para üzerinden belli oranda faiz ekleyip taksit taksit ödeme.
  • hayatbirfilm_basroldesensin  (17.02.17 00:29:43 ~ 00:33:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.