[]

Bu video'yu nasıl yorumlarsınız?

Ömür Gedik'in şu video'daki hali ve tavrı hakkında ne düşünüyorsunuz?

twitter.com


 
Abartılı ve itici.
Hayvan severlik güzel bir şey ona asla lafım yok ki elimden geldiğince ben de uğraşmaya çalışırım.
Sabah baktım videoya çok sevindim, bir sürü insan da sevinmiş, ve çaba harcamışlar hepsini tebrik ediyorum ama bu tepki biraz farklı, her gittiği ortamda ilgiyi üstüne çekmeye çalışan tipler vardır ya onlar gibi.

Bu kadın bana her zaman antipatik gelmiştir bu sebeple tarafsız bakamadım üzgünüm.
  • mutekebbir  (15.02.17 11:51:10) 
kadın hayvanseverlikten önce gazetecilik yapmış orda.

bu kadın bana da yapmacık geliyor. ama ben sonuca bakarım. yani bazı durumlara dikkat çekiyor, kamuoyu oluşturmaya çalışıyo ne bileyim yardım yapıyorsa görmezdem gelirim şu halini, banane ki. zararı yok sonuçta.
  • elorelia  (15.02.17 12:03:02) 
millete de bu dert oluyor arkadaş
yok ömür gedik çok itici yok bilmem ne.
kadın en azından iyi bişi yapmaya çalışıyo kendince.
sev ya da sevme, bir canı kurtarmak için gecenin bilmem kaçında oraya gitmiş (şov diyecek olanlara laf anlatmaya uğraşamıycam kadının daha önceki bisürü hayvan hakkı savunmasına şahidim) ben helal olsun diyorum.
ünlülerden kaçı yapıyor bu veya benzeri sosyal sorumluluk işlerini?
herkes cukkasının peşinde koşuyor.
  • rentts  (15.02.17 12:07:17) 
rentts'in son cümlelerine katılmakla birlikte, kendisinin barınaklardaki yavru köpekleri insanların işyerlerine yarım saatliğine sevdirmeye götürme sonrasında da barınağa geri bırakma projesini de bildiğimden kafa yapısını çok değişik buluyorum. önyargılarımdan sıyrılamıyorum, bu video için de aklıma şu geliyor: i.radikal.com.tr


  • pide  (15.02.17 12:44:04) 
Abartılacak bir şey yok bence. Kadının hayvanlar için neler yaptığını az çok biliyoruz. Bizler sıcak evlerimizde otururken kendisi o çamurun içinde saatlerde beklemiş. Nokta.


  • teknikekip  (15.02.17 12:56:07) 
komik.


  • Apocalypse  (15.02.17 13:11:03) 
Keşke böyle biraz insanları da kurtarsak ? Tabi ağzı var dili yok hayvanın ama...


  • kingsley  (21.08.17 20:00:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.