[]

Akıllı telefon önerisi

3 yıldır filan Xperia Z1 kullanıyorum. Son 6 aya kadar epey memnundum fakat birkaç ay önce bi anda bataryası ve kamerası ölüverdi. Haliyle yeni bir telefon alayım diye düşünüyorum. Xperia tasarımlarını çok seviyorum ve XZ mi alsam diye düşünüyorum ama sözlükte paylaşılan bi kamera kıyaslama videosunu görünce kamerasında sevmediğim bi iki özelliğin hala devam ettiğini gördüm (gece çekiminde ışıkların çok patlaması, turuncu ışığı sarı yapması gibi).

Telefon önerilerine ihtiyacım var. Yeni modellerden de olur. Önceliklerim kamera ve pil ömrü. Bunların dışında telefonu en çok sosyal platformlar, google maps ve belki spotify için kullanıyorum. Bi de küçük sözlük gibi programlar. Buna rağmen şu anki telefonumu günde 3-4 defa şarj ettiğim için gına geldi. Kamera için de gece çekimi önceliğim.

Bir de yurtdışından alacağım telefonu sıfır olarak. Türkiye'ye döndüğümde bi sıkıntı olursa garanti servisinden yararlanabiliyor muyum? Bunu da öğrenirsem çok iyi olur. Ha bi de XZ kullanan varsa ve yorumlarını paylaşırsa çok sevinirim. Teşekkürler şimdiden.

 
Ayfon se diyorum gece çekimi çok önemli diyorsan 7 Plus


  • gozu acik sevisen yahudi  (15.02.17 10:53:22) 
Huwaei mate serisini de inceleyebilirsiniz.


  • murtiii  (15.02.17 11:36:15) 
iphone 7 plus aldım yeni, şarjı 1 günü çok rahat götürüyor. eve geldiğimde %40 seviyelerinde şarj oluyor. apple telefonlara uluslararası 1 sene garanti var.

7 plus bütçeye uymuyorsa iphone se öneririm.
  • fakyoras  (15.02.17 12:23:13) 
lenovo p2. 5100 mah bataryası var ve kalın değil.


  • kumulatifvergimatrahi  (15.02.17 12:35:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.