[]

Postada kaybolan kartpostali bulmam imkansiz mi?

Iyi aksamlar herkese,
Abd'den bir arkadaşım 2 ay önce kart atmış ama elime gecmedi. Yarin pttyi arayacağım ama takip numarasi vs olmadığına göre bulma ihtimalim yok mudur sizce?

Bi de yurt dışında mi kaybolmuştur yoksa yurtiçinde mi?
Teşekkürler.

(Yazim hatasi duzeltilmistir)

 
Dostum maalesef hiç birsekilde ona erişemezsin eğer kaybolduysa. Ama 2ay süre bence az. Ben bile Norveç'ten Rusya'ya iki ay da gönderdim bu yüzden bence biraz daha bekle. Yurt içi ya da dışı diye bir sınıflandırma yapamam fakat mesela larin alfabesi olmayan bölgelere gönderilen postalar daha cok kayboluyor gibi bir istatistik bir bilgi verebilirim


  • fıytfıyt  (15.02.17 01:08:03) 
Once evine en yakin ptt'ye git. Sonra da orada onlara gonderen ptt'yi sor. Bu sekilde geriye dogru gidersen bir ihtimal bulabilirdin ama 2 ay cok uzun bir zaman. Belki kapiya kadar geldi ve baskasi aldi


  • pinman  (15.02.17 01:08:38) 
Latin demeye çalıştım yukarda. Mobil e edit gerek.


  • fıytfıyt  (15.02.17 01:08:51) 
@pinman
Yurtta kaliyorum ve gelen kargolari güvenlik gorevlileri mutlaka aliyorlar. Baskasi almis olamaz.

@fıytfıyt
Ayni yurtta kalan diger arkadaslarina da göndermis ve onlara 2 haftada gelmis. 2 ay uzun oluyor yani :/
  • turuncu tonlarda  (15.02.17 01:16:34) 
Tamam bak Ankara'ya iki tane kartpostal gönderdim biri 2haftada gitti gerçekten diğeri ise bir buçuk ay. Ondan ümidini kes demek istemiyorum bir ay daha bekle gelmediyse yapacak bişi yok.


  • fıytfıyt  (15.02.17 01:19:27) 
Bana da zamaninda kuzenim Almanya'dan gondermisti. Burada takip edemiyorsun. Onlar Almanya'dan takip etmisler. Posta bilmem kac ulkeden gecip Turkiye'ye ulasmis ama burada kaybolmus. Hic suphe etmedim zaten. Neyse PTT'ye falan gittim ilgilenen olmadi, kuzenim oranin posta ofisine telefon acmis. Postaci eve geldi! Neyse elimize hic gecmedi falan dedi. Boyle bir ani iste, nasil da 3.sinif ulke oldugumuzu o zamanlarda fark etmistim.


  • Traveller  (15.02.17 01:57:02) 
ptt'ye sorarsan veznedeki çalışan daha bi şey sormadan "oo dışarıda kaybolmuştur o yurtdışında kaybolmuştur burada kaybolmaz" der, bana hep öyle diyor yani. bulma ihtimali malesef yok. beklemeniz lazım, 3-4 ay sonra gelen/giden kartlarım oluyor.

umarım kaybolmamıştır.
  • orange coffee  (15.02.17 10:33:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.