[]

Gearbest sorusu

Bu gearbest ne olacak yahu? Artık neredeyse hiçbir şey göndermiyor buraya. Hesabımda az bir miktar para vardı, almak istediğim hiçbir şeyi artık göndermiyor (önceden gönderdiklerini de).

Adamlarla tekrar konuşsam, hesabımdaki miktarı tekrar kartıma iade ettirebilir miyim bunu öne sürerek?


 
internet sitesi üzerinden almaya çalıştığımda gönderemem dediği bir sürü şeyi telefondaki applicationı ile satın almıştım ben. bir de öyle dene. telefondan sepete atıp bilgisayardan girip tamamlayabiliyorsun siparişi.


  • 10032007  (14.02.17 20:03:06) 
Denedim, olmuyor.

Ben müşteri hizmetleri ile de konuştum. Adamlar diyorlar ki sizin yeni gümrük düzenlemesi yüzünden yollayamıyoruz. O dediğiniz sadece 30 euro üzeri alışverişlerde vergi alınması şeklinde, benim almaya çalıştığım şey ise bunun altında ve elektronik kategorisinde bu fiyatın altında bile olsa dahi eskiden gönderilen şeyler artık gönderilemiyor, diye söylediğimde ise ya ingilizceleri yetmedi, ya da anlamamazlığa verdiler, öyle kaldı konu.

Nasıl yapmalı?
  • skooma  (14.02.17 20:25:13) 
senin hesaba özel bir kıllık yapıyor olmasınlar? şimdi tekrar denedim, sanal karta para aktarmadan bir siparişi tamamlamaya çalıştım kart reddedildiği için onaylamadı oraya gelene kadar sorun çıkartmadı ama. almaya çalıştığın şeyin linkini ver istersen deneyeyim?


  • 10032007  (14.02.17 20:40:23) 
Almak istediğim şey bir smartwatch aslında.

www.gearbest.com

Aynı kategorideki diğer ürünlerde de durum aynı şekilde.
  • skooma  (14.02.17 20:49:51) 
aldırmadı bunu maalesef.


  • 10032007  (14.02.17 20:57:12) 
O kategorideki tüm ürünlerde aynı sanırım.

Bir ticket falan atayım olmazsa, bakalım bir şey çıkacak mı?

Olur da geri alabilirsem parayı, bu ürünü alternatif olarak nereden sipariş edebilirim? Buraya gönderen bir site olmalı tabii.
  • skooma  (14.02.17 21:36:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.