[]

Mini ofis ortamına robot telefon operatörü

Selam Galyalılar

Bir sekreter iki satış temsilcisinden oluşan küçük ofis arandığında

A kişisi için 1 B kişisi için 2 operatöre bağlanmak içen lütfen bekleyiniz şeklinde basit bir karşılama mesajı kaydedebileceğimiz A, B ve sekreter kişilerinin kendi aralarındaki toplu veya bire bir konuşabileceği, birbirlerine arama aktarabileceği ve dış hatları arayabileceği bir sistem kurmak niyetindeyim.

Elimde adsl bağlı tek bir 0216 hat var. Başka hatta ya da VoIP benzeri bir şeye ihtiyacım yok sanırım?

Bana ne lazım? BU tarz bir aktarımı bilgisayar, raspberry pi filan üzerinden yapmak mümkün mü? Yoksa başka bir şey bi almam lazım?

 
Karel'in "MS serisi Robot operatör ve sesli mesaj modülünü" inceleyin 38 ya da 48s modelleri işinizi büyük ölçüde görür sanırım. Aynı şekilde LG santrallere de bakabilirsiniz. Bir de piyasada pek bilinmez ama fiyat performans olarak Telesis'in nano santrallerini önerebilirim. İnternetten özelliklerine göre kıyaslayabilirsiniz. Zaten bu ürünleri satın alacağınız yerler, kurulum hizmeti de verir mutlaka. Kurulumdan önce istediğiniz özellikleri belirtin ve en önemlisi ürünü seçerken gelecekte revizyon yapacaksanız genişletilebilir olmasına dikkat edin. Yoksa komple santral yenilemeniz gerekebilir. Ürüne karar verdikten sonra, hizmeti sağlayacak olan firmaya da santraliniz için istediğiniz özellikleri tarif ederseniz ona göre kurulum yapıyorlar, hatta varsa size daha pratik bir çözüm de önerirler.


  • teyzem teyfik  (14.02.17 19:12:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.