[]

çalışırken başka firmadan iş teklifi almışlar

1- bu iş teklifini, aslında siz iş aradığınız için mi aldınız yoksa onlar size linkedin ya da başka bir yollarla mı ulaştılar? onlar ulaştılarsa nasıl ulaştılar?

2- çalıştığınız eski şirketle, iş teklifi aldığınız şirket aynı sektördeler mi?

örneğim abes olabilir ama düz mantık düşünerek yazıyorum. x bir inşaat firmasında, 5 katlı 10 katlı binalarda çalışan bir inşaat mühendisini, bir baraj yapımında olan var olan firma aramaz herhalde? yine kendi sektöründeki birini ararlar.

bu durumu aslında bir nevi ajanlık( siz neyi kast ettiğimi anladınız) mahiyetinde mi yapıyorlar?

 
1- olasılıklar sonsuzdur.
2- aynı sektörde olmak zorunda değildir. oryantasyon süreci bunun için vardır. hem sektörü hem firmayı hem de işi öğrenebilmek adına.
3- ajanlık olarak düşünmek doğru değildir. iş hayatında bu tarz transferler olacaktır. bursa tofaş'ta çalışıp, işi öğrenip, kredi-desteklerle yan parça işine girmiş ve şimdi yüksek miktarlarda para kazanan çok işçi vardır bursa'da. tofaş bu elemanlarını kaybettiği için ne sinirlenir, ne de iflas eder. giden personelin neden gittiği analiz edilmelidir. gözde çalışanlarını kaydeden firmanın durumunu gözden geçirmesi gereklidir. sakin bir şekilde, yerine istihdam edeceği çalışanı araştırmalıdır.
  • cliquot  (14.02.17 15:47:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.