[]

bir yaştan sonra arkadaş edinmek + tez yazmak

soru 1: 20'lerin sonlarında arkadaş edinmek çok zorlaşmıyor mu ya? tanımak, etmek falan. bir de kafa dengi çıkmazsa ohoo. yeni insanlar tanıyayım istiyorum ama metod bilmiyorum galiba. yalnız lütfen kursa git falan demeyin. özellikle dans kursu falan. öeh.

soru 2: tezin iskeleti kafamda belirledim, yazmam lazım ama içimdeki istek 0. soğuk havadan mıdır nedir. bir gaz verseniz, başarı hikayenizi paylaşsanız da ben de istesem. bitse artık bu çilemsi şey.

danke.

 
Evet zorlaşıyor. Herkes artık hayatını bir şekilde kurmuş oluyor ve iş hayatının yoğunluğunun da bir sonucu olarak kendi çekirdek grubunun içine kapanıyor.


  • razvan rat  (14.02.17 13:10:49) 
1: daha zor. kafa dengi olmuyor pek. benim gibi olanlar da zaten benim gibi evden çıkmadığı için karşılaşamıyorum. bu ve benzeri sitelerde kafanıza uyan aynı yerde yaşadığınız insanlarla görüşebilirsiniz bence. hemcinsimi tercih ederim ben bu kısımda da çünkü karşı cinsle bir süre sonra taraflardan biri hoşlanma kafasına girebilir.

2: başarı hikayem yok valla ama seve seve yazıcan, ben sana öyle diyim. sonra sıkışmaktansa yazmaya başla.
  • senialanaglasinalsinsikinicaliyabaglasin_yine  (14.02.17 13:12:34) 
Benim 30'umdan sonra iş ve dans dışında çok yakın dostum olmadı hiç.


  • turkuaz  (14.02.17 13:16:40) 
tez için konuşursam otur yazmaya başla. ne kadar erken halledersen sonra o kadar rahat ediyorsunki anlatamam. lan iyiki erkenden yazmışım bak şimdi rahat rahat kontrolünü yapıyorum diyorsun.


  • biergarten  (14.02.17 13:34:00 ~ 13:34:07) 
yazmaya geldiklerimi @senialan yazmış.

+1
  • naberabi  (14.02.17 13:34:15) 
30 ve sonrası kurduğum arkadaşlıklar daha sağlam oldu, insanlar kendilerini tanıyorlar biliyorlar karakterleri oturmuş oluyor, tabi bir karakteri var ve olgun iseler arkadaşlık daha sağlam temeller üzerine kuruluyor çocukça kavgalar ya da tripler anlaşmazlıklar çıkmıyor, 20li yaşlarda hep demeyeyim ama sıkıntılı arkadaşlıklarım oldu ama sonrasında kurduklarım daha candan ve samimi sorunsuz oldu, tabiki burda artık benim deneyimlenmem ona göre arkadaş seçmeminde rolu buyuk.


  • eja  (14.02.17 13:45:50) 
2. Gerçek manada iki sayfa şeyi yazmamak için bir ay oyalandım. Sonra baktım süre bitiyor, ya tez bitecek ya da benim okulla ilişiğim, hem de sonuna gelmişken. Yazdım, rahatladım. O rahatlık hissini anlatamam ama, öyle güzel bir his. Sırf o rahatlığa ermek içn yazılır.


  • devilred  (14.02.17 15:18:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.