[]

HP X360 ENVY Ekran Işığı Sorunu

Merhaba
1 hafta önce HP X360 Envy Convertible laptop aldım.

Ekranın arka ışıkları kenarlardan saçılıyor. resimde daha net anlaşılır. Net anlaşılması için siyah ekran yapıp resim çektim. Siyah ekranda köşelerde sararma ve ışık saçılması mevcut.

Bunun çözümü nedir? Kolay bir şeyse normal kullanımda çok sorun olmadığından garantiyle uğraşmak istemiyorum.


Bu arada aldığım internet sitesine iade etmek istedim. (webdenal. com)

adamlar önce kontrol ederiz eğer sorun yok satılabilir gibiyse windows ücretini kesip iade alırız diyor. Yani 420 lira keseceklermiş. Laptoplarda yasal iade süreci böyle mi işliyor gerçekten.

 
iade yerine başla laptop al


  • masa penisi  (13.02.17 23:57:00) 
Başka laptop almak için bunu vermem gerekiyor. Verdiğimde Webdenal.com Windows aktif hale geldiğinden 420 lira kesecekmiş. Yani Webdenal. ile o pek olmuyor galiba.


  • isminivermekistemeyensuser  (13.02.17 23:59:45) 
vay çakallar, tüketici mahkemesine pasla


  • masa penisi  (14.02.17 00:00:55) 
onla da ugrasmak istemiyorum açıkçası. şöyle basit bi çözümü var mıdır ki bunun? LCDyi açıp sıkılaştırsak falan


  • isminivermekistemeyensuser  (14.02.17 00:10:41) 
x360 spectre'nin early 2016 modelini kullanıyorum. senin sahip olduğun sorun bende yok. benim monitored de 4 tane daha beyaz nokta var (dead pixel değil). çok rahatsız etmiyor o yüzden değiştirmedim ekran kalitesi de çok iyi.

senin sorunun lcd backlight bleeding. bir çözümü yok gibi. kapkara arkaplanda çok daha belirgin olur. burada anahtar nokta, aplikasyon kullanırken seni rahatsız eden bir durumun olup olmaması.

spectre pahalı bir notebook. seni rahatsız eden bir durum varsa değiştirebiliyorken değiştir. üşenme.
  • fiorentina  (14.02.17 01:02:40 ~ 01:03:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.