[]

Telefon Hafızası

Bir süredir sürekli hafızayla ilgili uyarı alıyorum, ne bir programı güncelleyebiliyorum, ne yeni bir uygulama indirebiliyorum.

Başta ciddiye aldım, albümlerimi temizledim, uygulamaları temizledim, video fotoğraf ne varsa toparladım.

Şu an telefon sanki yeni alınmış gibi.
Toplasan 6-7 uygulama vardır. Doğru düzgün belge yok içinde ki daha önce telefon çok çok dolu zamanlar yaşadı ve böyle bir uyarı gelmedi.

Telefondakileri hafıza kartına alıyorum hiçbir düşüş yaşanmıyor cihaz hafızasında, öyle yapa yapa hafıza kartı da doldu.

Bir anormallik var ama anlamıyorum da bu işlerden.

Nedir bunun sorunu, eski telefon çok oldu alalı ama yenilemek vs. istemiyorum ölüyor demeyin lütfen.

Samsung Galaxy S5

Teşekkürler.

 
whatsapp yazışmalarını sildiniz mi?


  • sheridans  (14.02.17 00:09:54) 
@sheridans; evet onları da temizledim.


  • mutekebbir  (14.02.17 00:18:20) 
hocam
bende de var efso bir telefon

1- ayarlar depolama önbellek verilerini sil
2 - whatsapta media videolar vs. cok yer tutuyor. yazisma o kadar tutmaz
3 - smart manager diye bir şey var oradan bir kontrol etsene ne yer kapliyor?
  • kingcyrax  (14.02.17 13:47:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.