[]

el-bab'a giderken evdeki bulgurdan olmak?

hakkında ne düşünüyorsunuz?

2 günde 2 şehir kaybettik. kabaşin ve bizah. yanılmıyorsam 4 günde 12 şehit haberi geldi, bir tanesi de birkaç saat önce. ışid kabaşin'deki tanklarımızla drift yapıp internete yüklüyor.

türk medyası 'el bab'ın alınması an meselesi' diyor.. 1 haftadır an meselesi. zaman görecelidir tabi.

 
tam olarak alınan yerler değil ki kabaşin ve bizah. bi aldık diyorlar bi verdik. yani evimizde bulgur da yok aslında. ayrıca abd destekli ırak ordusu musulun doğusunu ışidden tamamen temizlemişken bizim çok üstün süper tsk'mız el babı kaç aydır kuşatıyor.

ayrıca belirtmek isterim ki musul bir il, el bab ise ilçe. tamam abd ordusu kadar güçlü değiliz, öso da bağdat ordusu gibi değil ama el bab da bir musul değil.

ayrıca ne işimiz var bizim orda allasen
  • dog day afternoon  (13.02.17 23:32:35) 
evdeki bulgurdan olmak ne demek? bab'da ışid'le çatışırken yunanistan izmiri falan mı işgal etti? ne demek istiyorsun anlaşılmıyor. şehitse mesele savaş var ortada kayıplar olacak elbet. ayrıca el-bab'ı içindeki sivilleri umursamadan almak tsk için 3 günlük iş, sonrası mayın temizleme tünel kapatma. bi araştırsın pek bilgili arkadaşlar el-bab'da kaç kişi yaşıyormuş, şehir savaşı neymiş nasıl yapılırmış öğrensinler. meydan savaşı değil bu 3 saatte kazanan belli olsun.


  • loser blueser  (13.02.17 23:39:23) 
kabaşin merkez alınamamıştı zaten diye biliyorum. şimdi sanırım el bab tan kabaşine bi koridor açmış işid.


  • gliderpilot  (14.02.17 00:35:47) 
sen afyon'dan vurup izmir'den 15 günde çıkan muzaffer başkomutanı kendince beğenmeyen adama %50 oy verirsen o da bir dandik kasaba için 180 gün uğraşır böyle.

arada en az iki tane tankı ışid'e kaptırdılar. ışid şimdi kabaşin tarafından vurup kara bağlantısını kesmeye oynuyor. eğer bunu yapabilrse el-bab'daki bütün birlikleri çembere almış olacak. ondan sonra şehit haberleri birer-ikişer gelmez maalesef.

şimdi soru şu; böyle sert çarpışmalar yaşanırken, ordu bu kadar sert operasyonda iken başkomutan neden ordularının başında değil? daha geçen sene 4 askeri şehit düşen aliyev üniformayı çekip siperde harekat yönetiyordu, bizimkiler 1000 odalı sarayda muhtarlarla toplantıda.

suriye bataklığına hesapsız dalıp rakka hayalleri kuran bir adamın peşinden körü körüne gidersen, daha evdeki bulgurdan da olursun.

p.s. yunanistan daha ne yapsın, bizim genelkurmay başkanına posta koyup sokmadı kayalıklara. ille izmir merkeze girince mi dank ediyor size?
  • babilbaligi  (14.02.17 16:32:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.