[]

İnterrail bileti şehirler arası geçerli mi?

İnterrail bileti bir ülke içindeki şehirler arasında geçerli oluyor mu? Bir de kendimizce bir rota çizdik ispanya-fransa-belçika-hollanda-almanya-çek olarak.belçikayı araya anlamadan fransadan direkt hollandaya geçilebilir mi? Bi fikirlendirin be canısı..




 
railplanner uygulamasını indirin. bazı trenlerde zorunlu rezervasyon uygulaması var. yani interrail biletiniz olsa bile rezervasyon yaptırmanız gerekir. fransadan direkt belçikaya giden trenler tha trenleri diye hatırlıyorum ve onlarda rezervasyon zorunlu


  • dog day afternoon  (13.02.17 23:26:46) 
Peki rezervasyon işini gittiğimiz tarihlerde yapsak olur mu yazın gitmeyi düşünüyoruz yer sıkıntısı yaşanır mı?


  • formalite  (13.02.17 23:50:57) 
temmuz-ağustosta giderseniz o tarihlerde dolu olabilir trenler. internet üzerinden rezervasyon yapılıyor mu bilmiyorum ama bazen sıkıntı olabiliyor. rezervasyonsuz alternatifler de mevcut, aktarmalı. onları da öneririm eğer zaman sıkıntınız yoksa


  • dog day afternoon  (13.02.17 23:53:34) 
Evet sehirler arasi da gecerli olabiliyor ancak barcelona madrid arasi gecerli degildi mesela sadece hizli tren oldugundan dolayi, ek ucretle almistik. Yine cannes-barcelona arasi bi odeme yapmamiz gerekmisti diye hatirliyorum. Iki buyuk sehir arasinda 13 aktarma yaptigimi bilirim, bir sekilde ulasiyorsunuz gideceginiz yere ama hem zihnen hem bedenen yoruyor.

Bu sebeple dog day afternoon'un onerilerine kulak verin bence.

Fransa'dan hollanda'ya belcika uzerinden gidiliyor diye hatirliyorum. Zaman kaybetmek istemezseniz trenden inmeyip hollanda'ya devam edebilirsiniz.
  • md11  (14.02.17 00:17:28) 
İnterrail bileti bütün ülkelerin devlet demiryolları normal trenlerinde (Türkiye'deki TCDD gibi düşünün) REZERVASYONSUZ olarak kullanabilirsiniz. Ancak tren başka bir firmaya aitse veya devlet demiryollarının hızlı treniyse rezervasyon yapmanız gerekir. Yer sorunu son dakikaya kalmadığınız sürece yaşamanız çok çok zor. Bir şehre indiğiniz anda bir sonraki şehriniz belli ise ve hızlı tren veya başka şirket treni kullanacaksanız gidip hemen gişeden rezervasyonunuzu yapmanızı öneririrm.


  • luchetti  (14.02.17 00:46:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.