[]

Fitness programı

Fitness'a başlamatı düşünüyorum.

Temmuz'a kadar herkül olabilir miyim?

85 kg, 1.80 boy. Er kişisiyim.

Biliyorum bu işler buradan sormayla olmaz ama, şöyle işe koyulmak için haftanın kaç günü salona gitmeli ve daha çok hangi çalışmaları yapmalıyım. Vücudum şekilsiz değil, yağ fazlam var ve bu yağ oranlı dağılmış. Çok çirkin görünmüyor. Gün içinde resmimi atacağım. Bana küçün bir program önerir misiniz?

 
haftada 4 gün


  • füt  (13.02.17 12:22:33) 
Salonda trainer yok mu? Bizzat onlara danışman buradan alacağın bilgilerden daha sağlıklı olur tabii.
Temmuz'a kadar herkül olmaz ama haftada 3 gün ile başlayıp, adapte olduktan sonra 4'e çıkarabilirsin.

Bizim salonda herkese verdikleri başlangıç programı şöyle oluyor, (ama daha spesifik bir program olması daha iyi, ben örnek olsun diye yazıyorum):
10-15 dk kardiyo sonrası,
Her biri 12'şer tekrardan 3'er set olmak üzere (bunların hepsi makine):
leg extension
lying leg curl
seated row
high row
preacher curl
triceps ext.
bu mac hareketlerinden sonra karın bölgesi için crunch, jack knife, plank vb hareketler, 3x15 şeklinde.
En son 20dk cardio ile bitiriyorsun.

Öncesi sonrası esnemeleri ihmal etme, onlar önemli.

Kolay gelsin.
  • peggy  (13.02.17 13:31:13) 
biraz kilo verip kaslanmanız gerek. programınızda kardiyo mutlaka olsun ve kardiyoyu yoğun çalışı. terler burun ucundan havluya şıpır şıpır akacak.

ben sizin yerinizde olsam bir günü sadece karın ve kardiyo çalışmasına ayırırdım.
  • filteria  (13.02.17 13:37:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.