[]

fabrika uretim tesisi gezmek

Diyelim ki kafama gore herhangi bir fabrika uretim tesisine gittim iste sut uretim tesisi olsun oradaki gorevliye desem ben fabrikanizi gezmek istiyorum, uretimin yapilisini izlemek istiyorum falan desem izin verirler mi yoksa kapidan iceri sokmazlar mi? Bu islerde de tanidik amca dayi gerekli midir tesisi gormek, gezmek icin?




 
Mühendislik öğrencisi falansan izin alma şansın var. Süt gibi üretimde hijyenin çok önemli olduğu ortamlara herkes kolay kolay giremez. Bir de iş güvenliği konusunda sıkıntılar var. Fabrikaya girecek adama seminer şeklinde iş güvenliği kurallarını anlatman lazım. Fabrikadaki işçi nereden ne geleceğini bilir ama fabrikaya ilk defa giren biri nelere dikkat edeceğini bilemez. Ben stajda bir kere koskoca gezer köprülü vinci fark etmemiştim, işçiler arkaları dönükken vincin geldiğini anlıyorlardı. O yüzden girememe şansın da var.


  • dissendium  (13.02.17 02:00:13) 
kapidaki dayi sana yegen bi get basimdan dunya isim var der.tanidik amca dayida degil seninle alakali bir is degilse ne isin var icerde.tesisin icinde 2000 derece firin yaniyor,normal personeli bile sokamiyprsun hatta kimse kendi bolumunun disina misafirlige bile gitmiyor bahcede bulusuyorlar.

Onceden irtibata gecip durumunu belirten gorusme yaparsan yanina mihmandar verip gezdirirler.iletisim kurman lazim catkapi olmaz.
  • duptıs  (13.02.17 02:13:57) 
Ben gneelde onceden mail atip randevu/gun/izin vb aliyorum.

Ne sebeple gormek istedigimi filan da yaziyorum. Duz tuketiciyim.
  • kuehles blondes  (13.02.17 02:16:53) 
tabi ki sokmazlar istersen master mühendislik öğrencisi ol:) profesyonel çalışan hiçbir firma buna müsade etmez ki artık gittiğim orta ölçekli firmalarda resim bile çektirmiyolar. yapman gereken şey ya üniversitenin gezi programlarına katılmak ya da pek çok fabrika tanıtım turları düzenliyor onlara katılman. çoğu firmada içerde kaybolursun zaten tek sokmazlar mesela ford gölcük ya da bosch bursa fabrikalarının içine ana arter, dönel kavşak, hız limiti falan konacak devasa fabrikalar


  • KidLazer  (13.02.17 09:56:12) 
aklıma geldi içeri almamalarına bir ek sebep de yeni düzenlemeyle içeri girişlerde çok fazla evrak istenmesi. biz servis için personel gönderirken üni diploması bile istiyolar. hondada çalışacaksan yarım günlük iş güvenliği eğitimi veriyolar. anlayacağın kolay değil içeri girmek.


  • KidLazer  (13.02.17 09:57:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.