[]

Emekli banka promosyonu

Anneye anlatır gibi bana anlatır mısınız?Bende anneme anlatacağım.
Şimdi bu promosyonu hak etmek için bankalarla anlaşma mı yapmaları gerekiyor yani banka mı değiştirecekler yoksa zaten yıllardır ziraatten alıyor direk bankası verecek mi bu parayı?
Ben bi türlü anlamadım bu olayı.


 
Daha belli olmadı netleşmedi ki


  • efruz  (13.02.17 00:46:10) 
Başka bankalar verirmi emin değilim. Diğer bankalar çeyrek altın falan verdiler zamanında sonra bir sözleşmeyle "biz zamanında verdik" diyip mevzuyu kapatabilir. Ziraatten maaş alıyosa direkt hesabına yatacak, altın verme işlerine hiç girmediler eskiden, dolayısıyla özel bir sözleşmeniz yok ziraatle. hiçbişi yapmasına gerek yok. sanırım nisan-mayıs gibi 350 TL civarı hesabınızda olacak.


  • rastinon  (13.02.17 01:05:37) 
Aynı bankada 3 yıl maaşını çekeceğine dair sözleşme imzalayacak. Kredili mevduat hesabı açılacak, bankalar ayrıca 1 veya 2 adet otomatik fatura ödeme talimatı talep edebilir. Şartlar bunlar, sözleşme imzalanıp, ek hesap açıldıktan sonra tek seferlik hesaba promosyon ödemesi gerçekleşecek.

Şu anda bu protokolü Ziraat, Halk Bankası, Vakıfbank, İş Bankası ve Garanti Bankası imzaladı. Ancak henüz işlemler başlamadı sanıyorum, bu ay içinde tamamlanır. Mart gibi 3 yıl taahhütü verip Nisan ayında promosyon hesaba geçer.
  • neyehbe  (13.02.17 01:23:01) 
@neyehbe bu şartlar yayınlan mı?


  • Neyazayım  (13.02.17 02:10:55) 
@Neyazayım: şartlar protokolde imzalanan koşullar. Protokole imza atmayıp benzer promosyon veren Denizbank var mesela, ama o herkese maaş miktarına bakmaksızın 300 tl promosyon veriyor. Şu anda isterseniz maaşı Denizbank'a transfer edip 300 tl alabilirsiniz. Protokol iser maaş miktarına göre asgari promosyon ücretlerini belirliyor. Bunun karşılığında maaşınızı 3 yıl boyunca aynı bankadan çekme sözü veriyorsunuz.


  • neyehbe  (13.02.17 14:48:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.