[]

Arkadaşı/sevgilisi için video çekmenizi isteyen tipler

Sizce de yaptıkları insanı mecbur bırakmak değil mi?

Arkadaşının doğum günüdür, sevgilisi uzaktadır falan o kişinin çevresinden o kişiyle ilgili video çekip göndermesini isterler ya hani, onlardan bahsediyorum.

Lisedeyken yakın olduğum ama 4-5 senedir iyice koptuğum, yılda en fazla 3-4 kez görüştüğüm ve bir süredir bazı hareketlerinden gerçekten çok soğuduğum bir arkadaşım var. Erasmus'a gitti geçen hafta ve az önce bu arkadaş için böyle bir şey yapılacağına dair bir mesaj aldım ve benden de video çekmem istendi. Ben ki fotoğraf çekilmekten nefret eden, anca yanındakiler ısrar ederse fotoğraflara giren bir insanım. Kendimi videoya çekmek hayatta yapacağım son şeylerden olurdu galiba. Kızla da zaten zoraki görüşür gibiyim bir süredir. Zaten böyle şeylerde konuşmayı becerebilen bir tip değilim üstüne bir de gerçekten bu kadar kopmuşken bir şeyler söylemek gelmiyor içimden. Bir bahane buldum ama "çekebilirsem gönderirim" gibi bir şeyler de söyledim istemeye istemeye. :/

Siz ne düşünüyorsunuz böyle video çekip de sizden de isteyen insanlar hakkında? Size de çok saçma ve emrivaki gibi mi geliyor yoksa arkadaşlık, dostluk için falan güzel bir şey mi sizce?

 
ben de fotoğraf çekinmekten bile nefret ederim. en yakın arkadaşım istese dahi yapmazdım böyle bir şeyi.


  • prince legolas  (12.02.17 23:02:21) 
bana çok saçma gelmekle beraber samimi gelmiyor. yahu zaten o kişiyi bu kadar önemsesem şahsi olarak bir şeyler yaparım. kalkıp da "doğum günün kutlu olsun :)))" şeklinde samimi olmayan şeyi niye yapayım? bana öyle bir şey video gönderilse de mutlu olmazdım bu sebeple.

ha, benden istenince yaptım mı? evet. erasmus için yurt dışındaydı o da. bunlar aynı fabrikanın ürünü.
  • m e b  (12.02.17 23:19:43) 
Çekmemi rica eden sevdiğim, görüştüğüm bir arkadaşımsa çekerim. Normal zamanda iletişimim olmadığı, sevgilisine şekil yapma peşinde sahte samimiyet kuran eski arkadaş ise çekmem. Çekip gönderilecek kişiden hazzetmiyorsam yine çekmem.


  • vonkhar  (13.02.17 00:27:18) 
Çok saçma ve emri vaki geliyor. Çekmem. Unuttum ayağına yatıyorum genelde. Çekmek istemiyorum deyince çok bozulurlar.


  • lovemyself  (13.02.17 01:33:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.