[]

Fujifilm instax

Merhaba

Fujifilm instax fotograf makinesi almak istiyorum. D&r'da 299 TL ama icinde hic film yok. Film de en uygunu 65 TL. Internetten getirtenler olmus fakat 10 gun sonra gidecegim bu nedenle vakit yok aliexpressi bir ay beklemek icin :/

Turkiyede bulunan internet sitelerinde veya herhangi bir magazada makineyi veya filmi daha uyguna bulabilecegim bir yer biliyor musunuz?

Ve makineye sahip olan varsa dusuncesini benimle paylasabilir mi, memnun mu?

Tesekkurler :)

 
şundan alın direk amazondan 5 günde elinizde hemde ucuz.


  • kurnaz  (12.02.17 21:18:06) 
bu arada makineyi bir arkadaşım kullanıyordu ama zaten öyle her şeye kullanılabilecek bir makine değil. sırf eğlencesine. ben bir kaç fotoyu görünce beğenmiştim de değmez yani. instagram fotomu fotoğrafçıdan çıktı alırım. hatta 15 euroya 100 küsür fotoğraf çıktısı alırım.


  • kurnaz  (12.02.17 21:19:51) 
Epttavm'de ve n11'de makina 225 liraya film de 30 lira civarına satılıyor. Yılbaşına almıştım 1 2 günde ulaşmıştı.


  • hohoho  (12.02.17 21:26:37) 
ilk link şuydu
www.amazon.de

belki şu daha güzel ve çok daha kullanışlı olabilir. zaten 300-400 lira verecekseniz şunu alın.

www.amazon.de

istediğiniz telefon ya da kamera ile anında yanınızda çıktı alabilirsiniz. pilli ya da galiba powerbank ile de çalışıyor.
  • kurnaz  (12.02.17 21:30:12) 
N11 en ucuzu


  • bir ileti paylastim  (12.02.17 21:36:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.