[]

Yurt içi uçak yolculuğu

Merhabalar,

İzmir havalimanından uçağa bineceğim fakat daha hiç uçağa binmedim. Yurtiçi bir uçuş olacak. Nasıl bir yol izlemem gerekli. Tecrübeli arkadaşlar şu sorularımı cevaplayabilirse sevinirim.
Kaç saat önceden orada olayım işlemler nasıl oluyor?
kapıda üst aramasını nasıl yapıyorlar?
Çanta araması nasıl oluyor?
Yanımda laptopum ve bir kaç kıyafetim olan 6-7 kiloluk bir laptop çantam olacak yanıma almayı düşünüyorum çok büyük değil. Sorun olur mu?
Uçakta neler veriliyor yeme-içme ücretsiz mi?
İndikten sonra bir işlem var mı?
Ayrıca eklemek istediğiniz şeyler varsa lütfen belirtin.

Teşekkürler.

 
Laptopun şarjı olsun mutlaka açıp çalıştığını göstermen gerek.
İzmir de iki tane kontrol noktası var bir ilk kapıdan girerken bir de uçak bekleme salonuna girerken.
Çanta araması laptop hariç normal x-ray bandına koyarak oluyor. Kemer vs takmışsan saati de çıkartıp yine x ray Den geçecek kutulara koyuyorsun. İndikten sonra işlem yok ama binmeden önleme check in yaparsan rahat edersin. Kısa süreli uçuşlarda yeme içme ücretli oluyor ya da sadece sıcak sandviç veriliyor. İndikten sonra işlem yok sadece bavulunu almak için tabelaları takip etmelisin. ayrıca kabin bagajına sıvı şeyler konması yasak su dahil.
  • fasulyek  (12.02.17 16:26:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.