[]

konuşmaya üşenme hastalığı :/

var mıdır böyle psikolojik bir sorun falan yahu? yaķlaşık 2 haftadır bu durumdayım. işyerinde sürekli birilerine bişey göstermem anlatmam gerekiyor. bunu bile yapamaz oldum. hele söylediğim şey tekrar sorulunca deliriyorum resmen, onu tekrar anlatmak o kadar zor geliyor ki. insanlara el kol ya da mimik hareketleriyle cevap verip geçiyorum. ağzımı açmak dünyanın en zor işi sanki. dışarıda sosyal hayatımda da durum bu. evde annemle bişey konuşmaya üşeniyorum, sürekli geçiştiriyorum. arkadaşlarla otururken bana anlatılan şeyleri hep kafa sallayarak ya da evet ya da hayır diyerek cevaplıyorum. konuşmak, bişeyler anlatmak istesem bile ağzımı açmak zor geliyor. nefesim tükeniyor sanki konuşurken de. eskiden böyle bir durum yoktu. neden böyle olmuş olabilirim ben?




 
Depresyona giris 101 bu.sismekten,bunalmaktan,sikilmaktan,cekememekten,yorulmaktan,kisin uzamasindan,borclarin bitmemesinden,sevgiliden turlu turlu sebebi var.bahar gelince duzelir muhtemel,merhemi yok.


  • duptıs  (12.02.17 14:45:42) 
tahammülün azaalmasına bağlı olarak da değişiyor benim konuşmam. daha dün birisi pilot gibi ağzımın içinden konuştuğumu söyledi.


  • la rana  (12.02.17 14:46:44) 
Söylediğiniz tekrar soruluyorsa siz anlatamıyorsunuz demektir. neden insanları suçlamaktasınız? Belli ki psikolojik sorunlarınız başlamış depresyon olabilir. Lütfen iş hayatını insanlar için varlığınızla daha fazla çekilmez hale getirmeyin. bir an önce eski halinize dönün.

Ayrıca @her name was hexadecimale

"bi eleman var sabah selamın aleyküm diye giriyor sonra nasılsın diyor bana, o anda silahım olsa adamı vururum"

Kardeşim siz nasıl bir hayat yaşıyorsunuz? tamam ortadoğu ülkesiyiz falan da insanlığınızı mı yitirdiniz yahu? Selam vermiş halini hatrını sormuş merhaba iyidir sen nasılsın demek bu kadar mı zor? gerçekten sizin gibileri anlamak zor. İnşallah bir an önce normalleşirsiniz. psikoloğa falan gidin ve lütfen normal insanların sinirlerini daha fazla zorlamayın. Kimse sizin bet suratınızı çekmek zorunda değil selam almıyor ya adam şaka gibi. Medeniyet denen bir şey icat oldu umarım farkedersiniz. Hapşurunca çok yaşa diyorumuş adasfsdaaf buda cevap veremiyormuş paşam sen kimsin? kim olduğunu zannediyorsun? sadrazam torunu musun adam "insanlık" yapıyor. delikanlı adam inşallah bir an önce sizden kurtulur ve daha iyi bir pozisyona geçer.
  • tekila shot bardağı  (12.02.17 16:10:10) 
baharda gecer demeye geldim demişler.
Ankarada süper bir hava var günlük güneşlik bahar geldi sandım bir çıktım dışarı sıfırın altında galiba sıcaklık .İnsanlar avm lere doluşmuş. Kafamı dağıtamadan geri eve döndüm.

@her name was hexadecimale : senin durum normal değil
  • bnmzz  (12.02.17 17:04:50) 
Hastalık değil de bunalma gibi geldi bana. Ayrıca söylemezsem içimde kalır @her name abi sen ve senin gibiler şu toplumdan bi soyutlansa keşke.


  • hayde bre  (12.02.17 19:39:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.