[]

Tatil rotasi uzmanlari - Kiz arkadasla bulusmalik rota ariyorum

Ben Melbourne'da yasiyorum, kiz arkadasim Istanbul'da yasiyor. Vize istemeyen, en ekonomik ucak biletini alabilecegimiz sekilde Nisan-Mayis ayi icin kafa dinlemelik bir yer ariyoruz.

Aklimizda simdilik Tayland veya Bali var ama ikisi de Istanbul icin oldukca uzak, calistigi sirketten kisa sureli izin alacagi icin - 1 hafta maksimum - Istanbul'a yakin olmasi onceligimiz.

Tavsiye ve onerilerinize cok ihtiyacimiz var, isin icinden cikamadik :/

 
Bence batı Balkanlar aradığınız yer. Size uzak ama kız arkadaşınız için hem İstanbul'a yakın, hem ucuz uçak bileti hem vizesiz.

upload.wikimedia.org
  • senolll  (11.02.17 20:40:40) 
Sri Lanka tam anlamıyla orta nokta olabilir. Ülkenin bayağı ucuz olduğunu da duymuştum araştırmanızda fayda var.


  • hohoho  (11.02.17 20:50:52) 
Sri lanka demeye geldim. Istanbuldan rahat gidecektir ve donuste bir gun kazaniyor pazar donebilir yani. Ayrica bilet fiyatlari da uzakliga/yere gore makul(du)


  • kassiopeia  (11.02.17 21:00:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.