[]

Şu pizzanın üzerindeki beyaz şeyler ne?

ilk önce peynir parçası olduğunu düşündüm ama yakından bakınca pürüzsüz beyaz bir top. acaba yumurta olabilir mi diye düşünüyorum ama pizzanın üzerinde böyle bir yumurta çok saçma olmaz mı ki.

funkyimg.com


 
Taze mozzarella peyniri

www.lionimozzarella.com
  • crown  (11.02.17 17:57:11 ~ 17:57:53) 
Vay be böyle yuvarlak mozeralla peyniri varmış demek:) Türkiye de gören var mı denemek isterim. varsa kesin metro veya real 'de varır heralde.


  • denizaya  (11.02.17 18:01:33) 
Migroslarda kipalarda macro centerlarda dolu.


  • bir ileti paylastim  (11.02.17 18:02:18) 
metroda var.


  • kosun lan mevzu var  (11.02.17 18:03:13) 
bunların daha büyük versiyonlarını denemiştim ama tatsız tutsuz, sanki yıllarca suda bekletilmiş peynir gibi gelmişti bana. belki de aldığım çok ucuz olduğu için öyleydi.


  • a man alone  (11.02.17 18:15:26) 
mozarella topu.

hiçbir tadı olmayan bir şey. kesinlikle tavsiye etmiyorum.
  • tchuck  (11.02.17 18:21:02) 
itimat peynircilik varsa etrafında oralarda da var. ama >tchuckın dediği gibi tadı tuzu yok.


  • sutlu nescafe  (11.02.17 18:23:45) 
benim bildiğim mozarella peyniri zaten böyle olur. farklı biçimde olanı da mı var?

tatsız tuzsuz olduğu için tek başına yenmiyor genelde. ucuzluktan değil.
  • cikmaz sokaktan cikagelen cocuk  (11.02.17 19:33:32) 
Gercek mozzarella ya tadi yok demek aman tanrim.

Mozzarella di bufala ise gozlerim yasara yasara yiyorum mutluluktan. Ama normaliyse de severek yiyorum.
  • kuehles blondes  (11.02.17 20:37:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.