[]

herhangi bir şey yapasım kalmadı

uzun süredir düşüş trendindeyim. psikolojik olarak. artık tamamen düşüp bitmiş gibi hissediyorum.
herhangi bir şeye karşı heyecan, beklenti, umut veya duygu hissedemiyorum artık. herhangi bir şeye sahipmişim gibi de hissedemiyorum (ki bunu maddi veya manevi olarak düşünebilirsiniz).

motivasyonumu tamamen yitirmiş gibiyim. nasıl anlatılır veya tanımlanır gerçekten bilemiyorum.
kukla gibi hissediyorum yani, şuan yazdığım hiçbir kelimeyle b unu düzgün ifade edemeyeceğim. ama ne bir şeyleri değiştirebielceğime, ne işlerin daha iyiye gideceğine ne de başka bir şeye dair bir motivasyonum yok. kendime ait bir hayat gibi hissetmiyorum. kendi istediklerimi yaptığım veya tat aldığım şeyler yok, artık ulaşılamaz gibi de.

niye yazdığımı bilmiyorum, belki bikaç kelime yazarsınız. belki birileri ters bir şeyler yazıp beni sinirlendirir, sinirlenmek bile düzgün bi duygu en azından. ulaşılması da en kolay olan o. sinirlenmiyor da olsam, kendimi yaşıyor gibi hissetmeyeceğim.

 
hayatında yaptığın şeylere alışmışsın, şu an her şey rutin senin için. zihnin sürekli tekrarda. tavsiyem 1 hafta yurtdışına çık. ucuz bir yer olsun, balkan ülkeleri mesela. marketlere gir çık, mutfaklı bi hostelde hiç yemediğin şeyler al, pişir yani olabildiğince zihnine farklı gelecek rutinin dışında şeyler yap, mesela erkeksen striptiz kulübüne git ucuz oralarda, bi kucak dansı yaptır. 1 hafta oralıymışsın gibi yaşa, zihnin bi şoka girsin ama döndüğünde bu algıyı bozacak rutine dönmemeye çalış yoksa yine aynı şeyleri hissedersin.

bunun amacı zihni şoka uğratmak, kültürel değil de daha çok alışkanlıklardan uzaklaşma açısından.
ha illa yurtdışı olacak diye bir şey yok, istiyorsan diyarbakır'a git orada takıl 1 hafta, önemli olan sana garip gelen rutinin dışına çıkacağın şeyler yapman.
  • zebragibi  (11.02.17 19:44:12 ~ 19:45:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.