[]

izmir'de 2 yer sorusu

1 - alsancak'ta gevrek filan alıp gidip çayla filan yiyebileceğimiz bi yer var mı? eskiden bahane mi onun yerindeki yer mi ne orda oluyodu ama şimdi durum nedir bilmiyorum.

2 - şapka satan yer var mı? yani özellikle bol şapka çeşidi bulunabilecek bi yer. aslında ekstrem bi şapka aramıyorum düz bi şapka arıyorum da bulunmuyor.


 
1 kıbrıs şehitlerinde askeriyenin oralarda bi çay ocağı gibi bir yer var. orası olur heralde


  • naberabi  (11.02.17 02:26:37) 
1- kahve bahane yanında şu an cocktails diye ne olduğu belirsiz bir mekan var. kahve bahane 2'ye bölündü. Kaos yakınındaki bölümüne başka bir mekan açılmıştı ancak ruhsatta sıkıntı çktığı için mekan battı. Onun dışında Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nde zibilyon tane çaycı var ya Garanti ATM karşısında falan.

2- Kemeraltı'nda yok mudur?
  • rain when i die  (11.02.17 02:54:14) 
zibilyon tane çaycı mı var :) garanti'nin karşısındaki yeri biliyorum ama ufacık yer orası. ne biliyim kafe gibi bi yer olsun da dışardan da yiyecek getirebilelim gibi arıyorum ben. garanti'nin yanındaki ara sokaktaki yerlerde olabilir belki de mesela.

kemeraltı'nda da vardır da her yerde aynı şeyler var genelde. neyse, bakmak lazım.
  • tepedeki psychedelic adam  (11.02.17 02:57:11) 
Ya kıbrıs şehitleri caddesinin başına çok kafeterya açtılar, dikkatimi çekti epey o yüzden zibilyon tane dedim. O dediğim küçük mekanda bence dışarıdan da götürür, minik sandalyelerine oturur yersin. Müdavimi epey fazla gözüküyor.


  • rain when i die  (11.02.17 03:00:23) 
evet o mezarlıkbaşı'ndaki yer aklıma gelmişti sonradan. hep gördüm hiç gitmedim, bi bakarım herhalde.


  • tepedeki psychedelic adam  (11.02.17 03:03:01) 
Çankayada fevzi paşa caddesi üzerinde var bi şapkacı. Her şey var içinde. İki Çankaya metro girişi arasında, denize doğru giderken sağda kalıyor.


  • hasmetizm 2046  (11.02.17 12:03:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.