[]

ekşi duyuru ağlama duvarı

şuraya iç dökme benzeri tarzda kategori açılsa ya? içimiz şişiyo yazacak yer bulamıyoruz, bari okunduğumuzu bilip anonimce raad raad yazalım. söz cevap beklemek yok. ne diyonuz, çok mu ezik dururuz la site olarak? ironi yapmıyorum




 
Kitlesel histeriye dönüşebilir.


  • kargn  (11.02.17 01:27:47) 
ağlama melis.

madem öyle, anasayfada çıkmasın gönül işleri gibi ayrı tutulsun.
  • tutmayın küçük enişteyi, salıverin gitsin  (11.02.17 01:28:30) 
Bu akşam oldukça ihtiyaç duymuş birisi olarak benimde talep ettiğim bir başlık lakin Şu hususa dikkat etmek gerekirse belki burada olan soru kategorisindeki yığılma gerçekleşebilir hani alt kategori de olan başlıklar varken illaki sorudan sorma huyumuz yüzünden.


  • fıytfıyt  (11.02.17 01:29:41) 
Gönül işlerinden aç iki cevap alırsın daha iyi gelmez mi?


  • maria callas  (11.02.17 01:42:13) 
@kargn, alt kategorilerden biri olarak çok göze batmadan varolabilir

maksatın cevap alma olduğu duyurular zaten bir şekilde soru formatına uydurulup açılıyor. ben mesela kendi adıma cevap duymak istemeden sadece içimi dökmek istiyorum. eminim benim gibileri vardır
  • isimsiz uye  (11.02.17 01:44:51) 
maria callas ve fıytfıyt son paragraf sizin yazdıgınıza da bi cevap oldu umarım


  • isimsiz uye  (11.02.17 01:46:09) 
tamam da içini döküp bi yorum almak istemiyor musun? dökeyim kalsın mı amaç. O zaman sözlük üyeliği alıp ekşi itirafa gidip yardırıyorsun. Yoksa da yine gönül işlerine yazıp, sorum yok içimi dökmek istedim ama bi şey söylemek isteyen olursa diye soru olarak açtım da diyebilirsin.


  • maria callas  (11.02.17 01:50:08) 
Ayri bir kategori olarak sorulu cevaplı olur belki ama cevap olmadan duyuru formatı gibi sadece iç dokme olmaz. Suyu çıkar bence. kişisel blog mu bu, cık iyi fikir degil.


  • aquarium  (11.02.17 01:50:42) 
iyi hissettirir diye yorum beklemek pek gerçekçi gelmiyor. bi dolu saçmasapan kişiliğin acıyı küçümsemesi/yarıştırması da cabası. ama düşününce önünün alınması zor tabi. fikir olarak kalsın madem baska fikirlere cagrısım olur belki bir gün...


  • isimsiz uye  (11.02.17 01:56:19) 
@j r r Yorum almak istememek değil de mesele, 'Ben anlatayım karşımda biri dinlesin. Dediğimi duyan olsun, dediğim havaya gitmesin ama tepki veren de olmasın' gibi o biraz.

Yok anacığım, ortalık iyice foruma döndü zaten. Mod değil de, kullanıcı aychovksy olarak 'İyice çivisi çıktı artık' derdim. Hani, bir tavsiye ya da bir akıl ya da akılsızlık istiyorsa güzel de, 'Sevgili günlük, bugün de yüzüme bakmadı' ya da 'Patron bugün de zam vermedi be Duyuru' tarzı şeyler kullanıcı olarak çok hoşlaştığım şeyler değil. Kategori de meşrulaştırmış olur bunu. Çok isteniyorsa, isteyelim sahibinden, yaparsa yapsın da, bu biraz kullanıcı inisiyatifinde.
  • aychovsky  (11.02.17 02:45:10 ~ 02:47:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.