[]

kirilsaydi duramazdim

buz pateni kayarken kicimin üstüne düstüm. düsüs esnasinda gayriihtiyari (sag) elimi arkaya atmis ve (elimde eldivenle) yere carpmis bulundum. üstünden iki saatten fazla gecmis olmasina ragmen bilegimde hala agri var. hatta agri koltukaltina kadar cikiyor. yalniz gözle görülür bir sisme veya morarma vs. yok.
dayanilmayacak bir agri degil (aci esisim yüksektir) ama kendini hissettiriyor iste.

sabaha kadar bekliyim, gecerse bisey yok gecmezse hastaneye mi gidiyim?
yoksa simdi mi gidiyim, napiim?
yok bunda bisey, bunun icin mi geldin demesinler sonra. diger yandan niye daha önce gelmedin, artik cok gec, kalici hasar var da demesinler :/
bi akil verin.

 
Şimdi gidin.


  • dissendium  (10.02.17 23:30:39) 
Sosyal devletin tadını çıkarma zamanı bence.


  • kargn  (10.02.17 23:38:59) 
kırılsa bile duruyorsun. kendimden biliyorum.

halı saha maçında kırdım bilek kemiğimi. bişey olmaz, şişerse, morarırsa sabah gidersin dediler. neyse ben yine de kolumu bandajla sarsınlar diye bir gittim. direkt alçıya aldılar, 1 ay alçıda kaldı.
  • yetkili birine benzeyen abi  (11.02.17 00:24:05) 
ismi acil diye öyle düşünmeyin bunun gibi bir sorun için gidilir gayet, onlar zaten sizi durumun aciliyetine göre grupluyorlar niye geldin demezler.


  • yazmamaya yemin eden adam  (11.02.17 01:58:02) 
Anlattıklarınızdan şu 1. şekil gibi düşüp kırdığınızı veya çatlattığınızı düşünüyorum. Böyle bir şeyin olup olmadığını bilmeniz için acile gidip röntgen çekilmelisiniz. Kırık, çatlak değilse de bu durumlarda bağ zedelenmesi görebiliyoruz. Onun için bandaja alıp eli istirahate almak gerek.


  • premium hayat yan gel yat  (11.02.17 02:10:40) 
Ek:ilgili resim
goo.gl

  • premium hayat yan gel yat  (11.02.17 02:11:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.