[]

Bilgisayara format attım, ekran kartını yükleyemiyorum

öncelikle iyi akşamlar.
bilgisayar oldukça yavaşladığı için, işten gelince format attım.Ama ne yapıp ettiysem ekran kartını yükleyemedim.Modeli Nvidia GT 320m diye geçiyor.Sitesinden kendi driverini indirdim, tam yüklerken şöyle bir uyarı veriyor ;

i.hizliresim.com

intelR sürücüsü dediği nedir?İnternetten baktım ama hiç bir şey anlamadım.

Belirli bir ücret karşılığında bu işten anlayan, teamviewer üzerinden sorunumu giderecek olan bir arkadaş var mıdır acaba ? 2 hafta sonrası için çok önemli bir sunum hazırlamam gerekiyor ve bir an önce başlamam lazım çalışmalara.
Hem çalışıp hem okuduğum için de bilgisayarı, bilgisayarcıya götürecek zamanım olmuyor.

Yardımınıza ihtiyacım var özetle.
Şimdiden okuyan, yardımcı olmak adına fikir beyan eden herkese teşekkür ediyorum.İyi akşamlar.

edit: ÇÖZÜLDÜ
alttaki arkadaşın dediği gibi denetim masasından aygıt yöneticini biraz kurcaladım halloldu sorun.Bir 4 ay daha gider bu bana :)

 
Şu programı yükleyerek deneyebilir misiniz?
driverfinderpro.com

  • minduser  (10.02.17 23:11:17) 
işlemciniz neyse onun kendi grafik işlemcisi de vardır, Intel HD Graphics 4000 bilmmene gibi. (i3 i5 i7 serisinde geldi bu, core2duo'larda falan yoktu diye hatırlıyorum)

yalnız windows 10 onları kendi bulup kuruyor, ben format attığımda başta driver yoktu, ben başka şeyleri kurarken kendiliğinden ekran gitti geldi bi baktım masaüstüne sağ tuş tıklayınca Intel Graphics kısmı gelmiş.

Aygıt yöneticisinden bakın +1
ya da windows update'e girin o kendi de yapar bence.

edit: çözülmüş ama silmeyeyim kalsın yine neyse :D
  • rodriguez2  (10.02.17 23:19:10 ~ 23:20:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.