[]

Yurt disi vize sorusu, yardim ricasi

Annem ve kardesim kismetse agustos sonunda macaristana gidecekler. Dayim ve yengem oradalar. Dayima da 6 ay 6 ay vize veriyolarmis. Ama bi kac senedir orada calisiyor. Yengem de.

Ne annem ne kardesim daha once yurt disina cikmadi. Kardesim 18 I doldurdu. Ikisinin de geliri yok. Emekli degiller.

Fiyat uygun olsun diye simdiden ucak bileti almak istiyoruz.

Vize cikmama durumu olur mu. Korkuyorum baya. Annem gorsun istiyorum orayi. Ve o tarih de sart yani. Ben izin alicam o tarihe, evle ben ilgilenicem.

Ne yapmak lazim. Nasil alinir. Vize cikar mi. Gelirin olmamasi duruma var,, yani ustune yok. Ama ben kazaniyorum, kira geliri, emekli maasi falan var eve giriyor sonucta.

Neler yapmak lazim. Yorumunuz ne.

Yardimlarinizi rica ederim.

 
annenize ve kardeşinize birinin sponsor olması lazım, banka hesaplarında da para gösterecekler. ya da dayınız davetiye gönderecek ve bütün masrafların kendisi tarafından karşılandığını söyleyecek. sponsor öyle herkes olmuyor çocuğa anne baba, ya da eşler birbirine sponsor olabiliyor. en sağlamı dayınızın davetiye yollaması ama banka hesabında ds para göstermeniz. syrıcs ikidinin de döneceğini ispatlamanız lazım,


  • oscar  (10.02.17 20:49:17) 
Gönderebilirse dayıyla yenge davetiye göndersin, masrafları biz karşılayacağız desin.

Kira geliri, emekli maaşı, tapu belgelerini gosterin. Türkiye'de yaşadıklarını ve geri doneceklerini konsolosluğa göstersinler. Masrafları siz de karsilayabilirsiniz.

Şüpheye düştüğünüz bir şey varsa başvuru paketinizin içine olayı detaylı şekilde anlatan bir dilekçe koysunlar. Şu tarihte gidiyoruz, şurada kalacağız, şu zaman döneceğiz, masrafları X sağlayacak diye. Dilekçe yazmak hakkınızdır. Yazın.

Böyle olduğu sürece vermemeleri için bir sebep yok.
  • kaportaci mahmut  (10.02.17 20:55:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.