[]

Ihrac edilen akademisyenler

Bugun arkadasimla konusuyorduk. Emekli olanlar var iclerinde veya 20 sene görev alanlar. Bu kisilerin emekliligi veya calistigi süreler yaniyor mu? Arkadasim öyle dedi. Bana biraz saçma geldi. 82 yasina ihrac edilen kisi var. Emeklilik filan yaniyorsa, napacam bu insanlar?




 
Acikcasi su ortamda garip olan buna inanmamaniz olmus. Insanlar onun icin ortaligi ayaga kaldiriyor zaten. Bu arada o kadar acik bir hukuksuzluk var ki, muhtemelen butun bu tantana, ohal falan bitince Turkiye hayvan gibi tazminatlarla cezalandirilacak, kisiler de universitelerine geri donecek.

80'de atilan 1402'liklerin cogu donmus.

tr.wikipedia.org
  • evrim halkasi  (10.02.17 19:10:18) 
Bütün hak ve ünvanlari ellerinden alınıyor.


  • Ufuk  (10.02.17 19:19:09) 
Emeklilikleri yanmıyor, başvurup maaş bağlatabiliyorlar, emekli ikramiyesi ile ilgili ise 2 ayrı durum var, hep devlette çalışmışsa alabilecekmiş, primlerin birazı bile ssk veya bağkur'dan ödenmişse alamayacakmış falan. Bakanın açıklaması vardı yanmayacak hakları diye. Yanacak deseler şaşırmazdım, ayrı.


  • opucuk baligi  (10.02.17 19:21:17) 
  • opucuk baligi  (10.02.17 19:21:45) 
Hak, unvan, maaş, tazminat, emeklilik gidiyor.


  • empty man  (10.02.17 19:26:56) 
emekli maaşı yanmıyor -- ama idari soruşturması olup maaşı hala bağlanmayan var daha önce atılanlardan
emekli ikramiyesi, daha önce SGKsı BAGKURu varsa yanıyor --bu çok saçma, evet.
82 yaşında olan hocalar için: onlar 65te zaten emekli olmuş geri gelmiş insanlar.
  • niye ama  (10.02.17 19:37:30) 
Hukuken ya da mantıken emeklilik maaş ve ikramiyenin yanmaması lazım çünkü bu paraları zaten sen her ay maaşından kesip biriktiriyorsun yani sana ait paranın sana verilmemesi insan hakkını aykırı bir şey. Böyle düşünsem de buranın Türkiye olduğu gerçeği var.


  • gezegen olan pluton  (10.02.17 19:58:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.