[]

ödenmeyen fatura ve sicile geçmesi

turkcell faturanın birinde 500 liraya yakın fazladan ücret kesmişti. ben de ödemedim tüketici hakem heyetine verdim. az önce turkcellden aradılar. faturayı ödemediğim için hukuk bürosuna aktarılacak, sicile işlenecek gibi bir şeyler söyledi. olması gereken şey, faturayı ödeyip, yanlışlık varsa tüketici hakem heyetinin kararıyla para iadesiymiş. yani önce ödemem gerekiyormuş sonra lehime sonuç çıkarsa geri iade edeceklermiş parayı. yoksa sicile filan geçer bankalar görür diyorlar. nedir bu durumun doğruluğu? ne yapayım?




 
doğrudur, hakkınızda yasal takip başlatırlarsa bankalara hesaplarınıza haciz blokesi konması için bildirim gider zaten ve sistemden de hangi tutarla hangi tarihler arası haciz işlendiği görülür sicilde. Yatırın derim ben, ileride açıklamak zorunda kalmaktan iyidir.


  • nevrochaotica  (10.02.17 15:25:07) 
Dedikleri maalesef doğru. Bence sicili bozmaya değmez illa hakkımı ararım diyorsan ödedikten sonra bırakma peşini.


  • gozu acik sevisen yahudi  (10.02.17 15:48:09) 
ödedim şimdi bi işleme gerek var mı? ödemeyi görüp bırakıyorlar mı?
(parayı geri alma işlemini yapacağım tabi)
bir de eğer bi firma kafasına göre 100 bin borçlusun dese önce o parayı ödemek zorunda mıyız? saçmaymış bu sicil işi.
  • gonul_isleri  (10.02.17 15:48:48 ~ 15:49:56) 
Avukatlık Bürosunu ara faks çekmeni isticekler muhtemelen dekontu bizim arkadaşa öyle olmuştu.


  • gozu acik sevisen yahudi  (10.02.17 16:20:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.