[]

norveç kronu vs euro

norveç için gitmeden euro mu alıp orda bozdurmak akıllıca yoksa direk buradan norveç kronu alıp mı gitmek akıllıca?




 
Ben genelde trde bulabildigimi trde degistiriyorum.
Param yetmezse duruma gore oralarda yanimdaki euro/dolar neyse onu bozduruyorum.

Kurlari karsilastir, karar ver.
  • kuehles blondes  (10.02.17 13:18:09) 
türkiyede norveç kronu bulmanız zor olabilir. oraya nakitsiz gitseniz bile kartınız varsa mağdur olmazsınız. isveç için konuşayım otobüslerde bile kredi kartı geçiyordu. yok illa nakit götürmek istiyorsanız kron bulmanız zor olacağından euroya çevirip götürmeniz gerekebilir.


  • dog day afternoon  (10.02.17 13:25:34) 
@dog day afternoon,iş bankasında falan önceden haber verince getiriyorlar sanırım.


  • kırmızıgözlüağaçkurbağasıyeşili  (10.02.17 13:26:24) 
Kadikoyde satir doviz var, carsida. Caminin karsi sirasi. Orada oluyor.
Ya da yakininizda buyyk doviz burosu varsa getirir onlar da.
Banka kuru kotu olur bence.

Ben su ana kadar tr den japon yeni, hint rupisi ve biraz malezya ringiti almistim.
  • kuehles blondes  (10.02.17 13:31:34) 
Biz euro alıp orada çevirmiştik, daha mantıklı gelmişti.


  • peggy  (10.02.17 13:35:34) 
selam,
norveçte tuvalette bile kredi kartı geçebiliyor.
ben 100 euro alıyorum, oslo havalimanında büro var orada exchange yapıyorum. daha fazla goturmeniz için özel bir sebep yoksa götürmeyin.
  • cedex  (10.02.17 14:23:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.