[]

French press yedek cam

Yıkama esnasında french press'in (Bodum Kenya 4 cup) camını kırdım. İzmir içerisinde yedek cam bulabilir miyim? 500-600 mL hacimli beher bulsam o da uyacaktır yüksek ihtimalle. Paşabahçe, esse falan bakacağım ama sanmıyorum oralarda bulabileceğimi. Nereden bulabilirim?




 
Bulabileceği sanmıyorum, uygun beher de bulamazsın, cam ile süzgeç milimetrik uymalı.

Bu aletler tek parça yapılıp satılır, yedek parçası satışta değildir. Cam gibi en önemli parçayı kırarsan yenisini alırsın. Çünkü parayı cama ve tasarıma veriyorsun. Yeni cam ile yeni ürün arasında fiyat farkı yoktur.

Not: türkiye'de bulamazsın demek istiyorum. Amerika'da falan her şeyin parçasını satan yer var. Ama böyle az satılan ithal ürünler türkiyeye tek parça gelir.
  • harzem  (10.02.17 13:07:11 ~ 13:09:05) 
Amazondan baktım tek camı 9 küsür pound yaklaşık 45 lira, türkiyede best coffee de tamamı 59 lira. Parça olarak camını aramaya değer mi bilmiyorum.


  • i am a legal alien  (10.02.17 14:47:30) 
Yakın zamanda french press almış ve bayağı araştırma yapmış biri olarak diyebilirim ki yok. Amerika online sitelerinde filtre mekanizmasının bile ayrı ayrı parçaları satılıyor ama Türkiye'de yeni french press almak zorundasınız gibi. Buna rağmen Türkiye'de daha ucuz. 2 gün önce Starbucks'tan 3 cup modelini 44 liraya aldım mesela.


  • kaportaci mahmut  (10.02.17 14:49:35 ~ 14:52:40) 
Dün camın kırılması, bugün araştırmaya oturmam ve tüm cevapların doğum günü tarihimde gelmiş olması tesadüf olabilir ama umudumu kaybetmek istemiyorum :D cam bulabilen var mı?


  • neynep  (24.06.17 09:33:57) 
yok kesin bilgi :(
hatta bulursan bana da söyle
ben artık bulasık mak koymuyorum, elde yıkıyorum bu yüzden
  • fasulyek  (24.06.17 11:21:16) 
  • naruto kun  (13.03.18 14:45:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.