[]

En sevdiğiniz Yıldız Tilbe şarkısı

hangisi acaba? ve Yıldız Tilbe hakkında ne düşünüyorsunuz?




 
Dayan yüreğim (trt'deki programındaki "kafa bi dünya kaydı olacak ama :)


  • manuel mandalina  (09.02.17 23:43:36) 
El adamı


  • mandalina kokusu  (09.02.17 23:44:27) 
Deliliğini seviyorum. en sevdiğim şarkısı da aşk yok olmaktır.


  • muslugubozukhayrat  (09.02.17 23:45:14) 
El Adamı, Sana Değer ve Aşkperest. Kadını çok seviyorum, ilk albümlerini de eh-meh severdim ama Aşkperest'ten sonraki şarkılarını pek sevemedim.
Hatta şu olmuştu bana da
eksisozluk.com

Normalde şarkı sözlerine dikkat etmem. Şarkı sözleri şarkıya eşlik ederek daha fazla zevk almayı sağlayan bir araçtır benim için. Müzik ve düzenleme hoş geldikten sonra tüm kutsal değerlerime saydırsa fark etmez. Nane Nane'nin güzel bir düzenlemesi, sağlam altyapısı ve Ajdar'ın daha güzel bir sesi olsa onu da severdim. Şarkı sözlerine dikkat ettiğim bir iki istisna var. El Adamı o istisnalardan biri.
  • aychovsky  (09.02.17 23:52:38 ~ 10.02.17 00:01:07) 
aha! yıldız tilbe'yi küçüklüğümden beri çok severim. bana her daim hüzünlü geliyor kendisi. görür görmez hem sevgi, hem de bir acı hissediyorum kendisine karşı.
en ama en sevdiğim şarkısı:
aşk laftan anlamaz ki

ama bunlar da tavsiye olsun henüz dinlenilmediyse veya listelerde hep atlandıysa:
-şivesi sensin aşksın, sevdiğime hiç pişman olmadım, bir benim ol, sor, paraçi, tanıdım seni, sunam.
  • m e b  (10.02.17 00:48:02) 
emi
ask yok olmaktir
el adami
ve tum diger sarkilari
  • tiredpanda  (10.02.17 02:02:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.