[]

Kavga mı etseydim

Bugün hastanede çay makinasında beklerken, makina çayı yavaş doldurduğu için etrafa bakıp duruyordum. Bir çifte istemesizce bakmış olacağım ki sevgilisi bunlar geçtikten sonra geldi koluma girdi 'bakacağın tek yer makine olsun kardeşim' demeye başladı sinirli bir şekilde. Kudurmuştu. Ben de ona döndüm 'evvet, inşallah, tamam' diyorum o cümlesini bitirdikçe. Bu da onu biraz daha kudurttu. Sonra çayımı alıp giderken, bir arkadaşı daha geldi. Bu arada kafanı yoksa o makinaya sokarım diye bağırmaya başladı. Siklemedim diye sinirlendi biraz, anladı çünkü barzo olduğunu ve sallanmadığını. Sonra arkadaşı ne oldu ne oldu demeye başladı bu da yok bir şey ya moduna girdi ben yürürken. Fakat şimdi o son lafı düşünüyorum da koymuş biraz bir cevap veremedim çünkü. Yani ettiği tehditten bahsediyorum. Acaba kavga edip de rahatlasa mıydım şimdi canımın sıkkın olacağına. Sinirimi atmış olurdum en azından.




 
Öyle tipler kime çatacağını bilir. Arkadaşı da varsa dayak yiyebilirdin. Dayak yesen hem sağlık gidecekti hem de daha da sinir olacaktin


  • Cruyff  (09.02.17 22:45:36) 
bence en güzelini yapmışsınız. hiç gerek yok kavga etmeye. bu insanlarla kavga et et bitiremezsiniz. bir de sizin düşündüğünüz kadar şerefli de olmuyor bu tarz insanlar.

misal kız arkadaşı önünde göt olmayı yediremeyip çat diye bir anda siz farketmeden bıçağı saplayıp kaçabiliyorlar. sonra siz uğraşıyorsunuz.
  • levpontryagin  (09.02.17 22:45:48) 
bu tip insanlarla muhatap olmaya hiç gerek yok. iyi yapmışsın.


  • fragile lady  (09.02.17 22:48:00) 
öyle andonlara laf anlatılmaz, istemeden de olsa doğru hareket yapmışsın. bakmadım desen haa tamam sorry karşim mi diyeceğini sanıyorsun. karıya erkeklik yapacak itoluit işte. kendi başını yesin


  • cekilmis gayfe  (09.02.17 22:52:59) 
son lafa kadar dogru olanı yapmışsın ama o son laftan sonra ben ikisini de oraya yığardım. sonra da yaklasıp aynı sekilde noldu noldu der çeker giderdim.

not: boktan bi boksörüm.
  • jacoba benziyomusum oyle diyolar  (09.02.17 22:57:31) 
en temizini yapmışsın. düşünüp kasma kendini. barzo işte geç.


  • jangbogo  (09.02.17 23:00:38) 
Malesef her iki ihtimal de birbirinden berbattır böyle durumlarda. Tepki vermeyip sağ salim evinize dönersiniz belki ama o konu içinizde kapanmaz. Birgün daha küçük bir olay bunun gibi olayların üstüne bardağı taşıran damla olur, nahoş şeyler olur.
Kavga etmeye alternatif olarak hastane polisini çağırabilirdiniz, birşey çıkmazdı ama bir tepki gösterdiğiniz için kendinizi daha iyi hissederdiniz. Bu tür adamların kafası çalışmaz, polisin önünde tahrik sayılmayacak ama adamı uyuz edecek bişeyler söyleyip sonrasında hakaret, tehdit davası açmak gibi taktikler aklıma geliyor.

  • mikro patlama  (09.02.17 23:15:20) 
ortada kavga etmelik bi şey olsa et diycem de öyle bi şey yokmuş.

bazen hatun gelir sırnaşır da düzmek istemezsin ya. pek canın istemez. onun gibi bi olay. kafaya takma.

edit: he bi de böyle durumlarda kavga mavga etmeden direkt sonuç alabileceğin bi şey var: gırtlağa vurmak. orta seviye bi yumrukla yerde can cekişir hale getirebilirsin adamı. ilk sen vurmalısın bu arada. yoksa kavga esnasında boynu bulman zor olur. boksörsen falan bulabilirsin anca. reflekslerin güçlü olduğu için.
  • zirrealist  (09.02.17 23:15:23 ~ 23:24:53) 
dostum, öldürme kastı o. o hale gelmemek gerekiyor. sokak kavgası da olsa adama iyi bir yumruk atınca düşüp, kafasını vurma ihtimali var. kimse böyle şeyler yapmamalı gerekmedikçe.

boks seyretmeyi çok severim fakat daha önce öğrenmeyi hiç düşünmemiştim. belki bir seviye gerekiyor sağlıklı dozda. ben çok sakin bir insanım, böyle durumlarda rahat davranabiliyorum neyse ki.
  • mewthree  (09.02.17 23:28:27) 
Kavga etmene gerek yokmus zaten.


  • stavro  (09.02.17 23:48:11) 
en iyisini yapmışsın, boşver.


  • doxanikee  (09.02.17 23:55:50) 
Ya kardeşim adamları saygınlığıyla sikertmişsin zaten daha ne kavga ediceksin? Onlar götlükleriyle kaldı işte. Dövsen vs yine aynı şeye denk gelicekti.


  • England  (10.02.17 00:00:18) 
iyi ki kavga etmemissin. bosu bosuna tatsizlik yasardin. boyle insanlar camur gibi basinca sicriyor pislikleri.


  • superfluid  (10.02.17 00:13:31) 
onun canı kavga etmek istemiş. dayak yese de atsa da mutlu olacak o eleman. ama sen dayak atsan bile uzun vadede kaybeden taraf olma riskin olacaktı(takip edebilirdi vs.) o yüzden iyi yapmışsın.

senin canın da kavga etmek istese o an ederdin zaten.
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (10.02.17 00:19:55) 
Bana kafanı makineye sokarım dese ben büyük ihtimalle önce küfür ederdim, sonra da döverdim. Bak kavga ederim demiyorum, döverdim diyorum. Eğer adamın kız arkadaşına ağzının suyunu akıtarak mal mal bakmadıysan o adam bahane bulup sinirini senden çıkarmış demektir. Kıza gerçekten bakıp bakmadığını bilmediğim için o kısma bir şey demiyorum. Belki de adam haklıdır. Haklı haksız muhabbeti yapacak değilim. Sen o anda tutukluk yaptığın için kavga etsen de büyük olasılıkla dayak yerdin. Yanında kız arkadaşı varsa ve senin de dövüş eğitimin ya da çok açık bir fiziksel üstünlüğün yoksa o adamla baş edemezdin. Adam sinirlenmiş belli ki. Takma yine de bunları. Her yer ruh hastalarıyla dolu bu gezegende. Birinin lafıyla hemen gaza gelmemek lazım.


  • dissendium  (10.02.17 00:27:11) 
kavga edip dayak yemeyecek olsaydn zaten kavga ederdin. demek ki öyle ya da böyle yenileceğini anlamışsın ki savaşa girmemişsin. dolayısıyla hayır.


  • glide  (10.02.17 00:33:30) 
Allah başka dert vermesin kardeş.

bunusevdim.files.wordpress.com
  • Polaroid  (10.02.17 01:08:47) 
Belasini baskasindan bulsun bosver. Sana ozel bir durum degil bu baskasina da yapacak eninde sonunda belasini bulacak icin rahat etsin.


  • imelih  (23.07.17 03:02:22) 
abi olay 5 ay once olmus. sen unutmussundur zaten. neyse iyi geceler.


  • qazaqwsx  (23.07.17 03:09:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.