[]

Huzursuz çok kötü uyanmak

Çoğu sabah bu şekilde uyanıyorum. O kadar kötü bir ruh haliyle uyanıyorum ki ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. Bunu üzerimden nasıl atabilirim sizce?




 
kendini kandırarak , ne kadar güzel bir gün , perdeleri aç dişarı filan bak kuşlar filan ne kadar guzel hersey ...

insan en kolay kendisi kandırıyor
  • bnmzz  (09.02.17 09:49:06) 
sebebi ne?sana huzursuzluk veren durum neyse onun köküne inmek lazım.


  • elorelia  (09.02.17 09:50:51) 
ben de uzun zaman öyle oldum.
birini hayatıma aldıktan sonra azaldı biraz..
bu tabii basit bir şey ama bir keresinde de ciddi hayal kurup o konuda somut adımlar atmaya, planlar yapmaya başlamıştım. o zaman da güzel uyanıyordum.
ama uzun yıllar küfrederek, sanki bir gece önce çok yanlış şeyler yapmışım da pişmanlık-huzursuzluk duyuyormuşum gibi uyanıyordum. umarım yine olmaz.
bence bir şeye yönelin, kendinizi enerjinizi ona yoğunlaştırın. insan olur, hayvan olur, hobi olur.(en güzeli hobi aslında, ben de bunu yapacağım)
  • blacksky  (09.02.17 10:10:54 ~ 10:18:30) 
Tutma kendini ağlamamak için.
Ağlamak kötü bir şey değil. Belli ki içinde biriktirdiğin şeyler var.

  • bir nick var benden iceri  (09.02.17 10:45:46) 
hem uykudan önce, hem sabah ; Meditasyon


  • nevrochaotica  (09.02.17 10:54:58) 
Ağlayarak uyanan tanıyorum. Çok fena bir durum. Hayat koşulları zorluysa ve bu durum gidişata paralel ortaya çıktıysa yapılması gereken terapi, ilaç her ne gerekiyorsa.


  • kargn  (09.02.17 13:51:50) 
uykudan önce ve sabah meditasyon demeye gelmiştim, ki denmiş.

nevrochaotica+1
  • blatta hiberna  (09.02.17 14:04:45) 
ayrıca insanların tiklerini vermediğiniz için rahat uyuyamıyor olabilirsiniz, tikleri ihmal etmeyin :P


  • nevrochaotica  (09.02.17 15:28:08) 
Nevrochaotica,İşte olduğumdan anca bakabildim, sakin :)


  • tuborg yesili  (09.02.17 16:03:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.