[]

casual giyim altı ayakkabi

Önemli günlerde giyecek hiç düzgün bir şeyim yok benim ya. Geçen gün mülakata gittim. Siyah chino üstü kadife ceket ve gömlek giydim ama altına ayakkabı bulamadım. O tarzın altına nokta atışı bir ayakkabı söylemeniz lazım.




 
Derimod'dan yıllar önce tam o tanıma uyan bir ayakkabı almıştım, ama artık o modeli bulamıyorum. En sevdiğim ayakkabıydı, takımın altına da, casual olarak da kullanılabiliyordu, günlük yaşamda da çok rahattı, kafede çalışırken bile zorluk çıkarmıyordu. Nitekim yıllarca kullandım, eskidi ve aynısını bulamıyorum. Yine de Derimod ve Desa'da benzer modeller oluyor.


  • zwiegesprach  (08.02.17 23:31:05) 
Timberland in klasik bir modeli var ya onu al.

Deri kalın tabanlı.
  • la rana  (08.02.17 23:35:14) 
Bahsettiğim : cdn1.n11.com.tr


  • la rana  (08.02.17 23:36:16) 
Clarks desert boot ya da onun bileksiz olanı. Benzer modelleri bir çok firma üretiyor. Birkaç sene önce camper'in Atom diye bir modeli vardı; artık üretmiyor ya da getirmiyor şerefsizler. Şimdi bulsam 5 çift alırım, ölene kadar giyerim yeminle.

Bir de takım elbiseden bu kadar korkmayın. Sık giyinince çabuk alışıyor insan
  • kaportaci mahmut  (09.02.17 00:56:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.