[]

güvenlik amaçlı yanında bişey taşıyan var mı?

ne taşıyorsunuz? bu avm tarzı yerlere girişte sorun oluyor mu?

az önce demirtepe köprüsünün altındaki parkta bi kişi bana saldırdı da. baya sinirli görünüyordu birine karşı. bende emaneti falan vardır diye karşılık vermedim tamam abi yaparsın sen adamsın dedim bıraktı jfjfjfk sonra tüh keşke saldırsaydım dedim

neyse evet, güvenlik amaçlı bişey taşıyan var mı?

 
güvenlikten çok işe yaradığı için çok amaçlı çakım var herhangi bir yerde sorun yaşamıyorum


  • gaspetizm  (08.02.17 21:39:54) 
çakıyı yht de almadılar mesela ve el çantasının içindeydi. metroda da sorun ettiler . Avm de sıkıntı olmadı ama cins birine denk gelse sıkıntı olabilirdi belli olmuyor giremezsin diyebiliyorlar.

ben üstümde taşımıyorum ama arabada var sol pencerede elimin altında savunma amaçlı ama bir işede yaramaz millet tabanca taşıyor. Bir keaç kere meyva soymak için kulladım :)
  • bnmzz  (08.02.17 21:44:24) 
biber gazim var ama olasi bi saldiri aninda soka girip kullanamayacagima yuzde iki yuz eminim. ha niye hala tasiyorum, bana guven veriyor. biriyle tartisinca bi sey yapmaya kalkarsa suratina gazi sikarim diye icimden gecirip daha rahat tartisiyorum.


  • pide  (08.02.17 21:44:30) 
adamların kanıtı olduk iyi mi :( bıçak tarzı kesici delici şeylerden bahsediyorum biber gazı falan olmaz


  • freetakilir  (08.02.17 21:47:16) 
bazen biber gazi. o da her yere sokulmuyor diye yanima almiyorum cogunlukla.


  • tiredpanda  (08.02.17 21:47:47) 
@pide'nin dediğinin aynısı. ben tartışmıyorum hiç. ama korkuyorum bayaa. savunma derslerine başliycam.


  • neynep  (08.02.17 21:50:48) 
Uzun bisiklet turlarında cop veya zincir taşıyorum. Sele altında da ekmek bıçağı. Uzun tur dediğim, kamplı, haftalarca süren, dışarıda yattığım cins. Normalde hiçbir şey taşımam.


  • kargn  (08.02.17 21:54:15) 
Biber gazı


  • nick konusunda kararsizim  (08.02.17 22:00:30) 
Demir yumruğum hep benle.


  • senolll  (08.02.17 22:04:01) 
bi kere ünv zamanlarında gecenin bi körü cevizlibağ'dan eve gitmeye çalışıodum. para yok pul yok. neyse lavuğun teki geldi. gece gece napıyosun burda dedi. eve gitmeye çalışıyorum dedim. paran var mı dedi yok dedim. bak saçında uzun dikkat et kim vurduya gidersin dedi. elimi arka cebime doğru götürdüm ve dedim ki;

"emaneti çıkarıp saplamam 10 saniye sürmez"

aslkfjsafa. aynen böle dedim, nerden aklıma geldiyse. emanet filan yok. arka cepte sadece cüzdan, cüzdan içinde de bol bol kartvizit, vesikalık foto ve yıllanmış prezervatif var askjfsha.

neyse ben öle diyince eleman bi geri çekildi. sora gitti.

daha sonra başıma böle bi olay gelmedi ama gelse yine aynı şekilde yaparım. yani yanında bi şey taşıyamıosan da varmış izlenimi verebilirsin.
  • spirit crusher  (08.02.17 22:07:51) 
ekleniyorum pardon, uzak mesafeli elektrinkli şey taşınabilir mi


  • neynep  (08.02.17 22:13:19) 
elektrinkli bişey taşıyamam malesef jfjfkf sustalı bıçak veya muşta taşımayı düşünüyorum


  • freetakilir  (08.02.17 23:27:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.