[]

Barcelona ve atina hakkında

İyi günler 4 günlük bir barcelona seyahatim olacak uçuşum barcelona-atina aktarmalı istanbul şeklinde gerçekleşecek. barcelona hakkında aklınızda kalan yer önerileri ve atina'da kısıtlı 14 saatimde nasıl bir planla en yüksek verimi alabileceğimi merak ediyorum, şimdiden teşekkürler.

Duty-free, bagajda içki sokma gibi önerilere de açığım ancak öncelikle merak ettiğim şey 14 saatte atina'da yapabileceğim en mantıklı tur nasıl olur?


 
Barcelona - Salamanca Restaurant'ı tavsiye ederim, bir akşam orada yiyebilirsiniz. Barcelonata tarafındaydı sanırım , www.thefork.com


  • luchetti  (08.02.17 15:15:05) 
barcelona'da balık pazarının içinde el quim diye bir ufak büfe tarzında bir restaurant var. ben de vedat milör'de görüp kızarkadaşımla gitmiştim. bana kalırsa "el cellar roca" restaurant'tan sonra barcelona'daki en lezzetli yemekleri nispeten uygun fiyata yiyebilirsin. gittiğinizde taburelerde yemek yiyen insanlar ve onların arkalarında ayakta sıra bekleyen insanları görünce vazgeçmeyin sakın, sıra çabuk ilerliyor yiyen hemen kalkıyor :)

elquimdelaboqueria.com
  • antisilencee  (08.02.17 15:30:12) 
Çok teşekkürler arkadaşlar. Gaudi'nin en azından iki yapısını gezmeyi kafaya koydum, adam bence hala özgünlüğü yakalanamamış şeyler yapmış öyle dışarıdan bakmakla tatmin olmam. :( El quim'i duydum ve gördüm galiba fırsatım olursa ki barcelona için fırsatım olacak gibi duruyor mutlak giderim. Atina için ne yapayım bir akropolisi gör gerisi boş zaten 14 saatin var, random şehirde mi takıl dersiniz yoksa var mı önerileriniz.


  • gheorghehagi  (08.02.17 15:41:08) 
atina'da sehir merkezine gitmek ortalama 40 dakika-50 dakika suruyor. akropolisi gorebilirsiniz, monastiraki'de dolasabilirsiniz. kastella/pireas taraflarina gidip deniz kenarinda balik yiyebilirsiniz. havaalanindan metro ve otobus var. sehir icinde de mahalleler arasi gezerken uber kullanabilirsiniz, gayet ucuz.


  • kassiopeia  (08.02.17 17:48:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.