[]

akademisyen - izinsiz bildiri sunma

Başlık biraz ağır oldu ancak işin özeti bu. Bir akademisyen düşünün, öğrencisinin verdiği ödevi öğrencisine sormadan bildiri olarak sunan. Yönetmelikte bu konuda hocaya izin veren herhangi bir madde var mı? Üzerinde biraz düzenleme yapıp sunabilir mi? Ona göre tepkisel olunacak :)
Teşekkürler.

Edit: Öğrencinin ismi 3. yazar olarak yazılmış.

 
Öğrencinin ismi bildiride olduğu için hoca haklı.


  • piotr  (08.02.17 11:22:31) 
hoca minareyi kilifina uydurmus.


  • thewizardofearthsea  (08.02.17 11:26:07) 
Ancak etik olarak öğrencinin başka bir yerde ya da geliştirip sunmak istemesi ihtimaline karşın yayınlayacağını bildirmesi gerekmez miydi sizce de?


  • aydin meyrin  (08.02.17 11:40:30) 
Akademik hayata hoşgeldiniz.. Siz bir ödevi sundu diyorsunuz, milletin çalışmaları makale oluyor da adı yazmıyor, etraf o.çocuğu hoca ile dolu. Yapılacak bir şey var mı saniyorum yok sizin için.


  • pamuk helvalar cebe  (08.02.17 11:49:23) 
Yönetmelikte bu konuda hocaya izin veren herhangi bir madde yok. Önce bölüm başknalığına, daha sonra dekanlığa yazılı şikayette bulunsun. Hocanın hakkında soruşturma açılacak, cezası var bu işin.


  • BuddyGuy  (08.02.17 12:42:37) 
Evet haber vermesi gerekirdi, fakat o kadar şey dönüyor ki akademide. O nedenle en azından ismini yazmıs diyorum. Alanınızı bilmiyorum ancak bildiri olarak sunulan calısmayı makaleye çevirebilirsiniz. Yayınlarken daha önce bildiri olarak sunuldugunu belirtiyorsunuz.


  • antikitleruhlu  (08.02.17 16:11:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.