[]

Gelin kilo vermisim

Bi aydir diyet yapiyorum. Bunu sonra yazarim neyse bisey sorcam.

Simdi ben malumunuz haftada bir tuvalete cikabiliyorum nerdeyse jdjdjdhd duzelmiyo amk ya lan pilav makarna ekmek yemiyorum yok yine yok kesin var bisey aylardir ya..

Merak ettigim su. Ben tuvalete cikamayinca gobegim de erimez gibi geliyo bana ya,. Cidden bakin. Cunku cok siskinlik, sikisma, sanci gibi oluyo.

Ne diyosunuz.

Kolonoskopi sart da, hemen yaptiramam.

Thx.

 
doktora git, manyak mısın öyle yaşanmaz


  • fragile lady  (08.02.17 01:18:16) 
daha çok yeşil, daha çok yağ, daha çok spor
yulaf vs. düzeliyor, alıştırmak lazım.

he bu arada göbeğinin erimesinin konuyla ilgisi yok, kilo veriyorsundur sonuçta da şişlik vs görüntü olarak kötü olabilir evet.
  • red g  (08.02.17 01:27:32 ~ 01:39:03) 
haftada bir tuvalet ne yav... bağırsakları çalıştırıcı activia'dır ne bileyim sabah aç karna kuru kayısı+su combosudur falan denedin mi bunları acaba? sıkışma, sancı falan da oluyormuş, senin sonun lavman bence.


  • shin  (08.02.17 01:29:20) 
Kuru kayısı (gün kurusu) her öğün 5-6 adet.
Öğlen ve akşam çorba ve sulu yemek.
Günde 1.5 lt en az su.
Ekmeği hamur işini azalt.

Sonuç: Günde 1 kez aynı saatlerde wc.
  • sekerse tehlike  (08.02.17 01:39:41) 
Zeytinyağ iç


  • stiletto heel  (08.02.17 02:42:14) 
lifli gıdalar tüketmiyorsanız tuvalete çıkamamak normal. ama sağlıklı olduğu anlamına gelmiyor. ben bu yüzden günde 1-2 portakal tüketiyorum mevsimindeyiz malum. çok faydası oluyor. salata vs de aynı şekilde.


  • ozdek  (08.02.17 09:08:24) 
Gunayinnnnnn tesekkurler sapsikler. Cevap veriyorum.

1: ekmek, makarna, pilav, hamur isi bi aydir yemedim.

2: 1.5 litre olmasa da bu surede normalin uzerinde su ictim.

3: kendi normalimin cok cok uzerinde salata yedim yiyorum. Zeytinyagli.

4: tiribudat ve bi kac ilac daha vardi doktor. Yani evet iki kere gittim. Kullandim. Bir sey degismedi. Sindirim duzenleyici ilaclar bunlar. Ise yaramadi. He ishal yapan ilac var onu icince sabaha ishal oluyorum jdjdjdjdd.

5: bi aydir her sabah kuru kayisi arti su yapiyorum.

6: ogle ve aksam corba iciyorum.

Napim haci daha. Hayir hep boyle de degildi. Askerden donunce yanI bi sene once boyle oldu. Askerde her gun cikiyodum. Mesela askere gitmeden de boyleydi ama.

Gobegim cidden tuvalete ciktiktan sonra baya azalmis gibi geliyor ya valla oyle bak. Hafifliyorum sanki. Cunku obur turlu cok siskinlik, cok gaz oluyor hep. Tuvaletim gelmiyor ama.

Cevap ve fikirlerinizi tekrar rica ederim. Thx.
  • brad pitt  (08.02.17 10:00:24) 
kendi tecrübelerimden yola çıkarak, bu konuda en başarılı kuru meyve olarak kuru eriği görüyorum. Sabahları 3-4 adet kuru erikten daha iyi verim alabilirsin.

ama en önemlisi eriği yemeden önce bir kaşık zeytinyağını öylece yutmak. sabah uyanınca önce biraz su iç, üzerine zeytinyağı + kuru erik + bol su kombosu yap. başlarda zeytinyağını öylece içmek hoş gelmeyebilir fakat etkisini gördüğünde bayıla bayıla hüpletmeye başlıyorsun hehe.
  • treamorg  (08.02.17 10:45:20) 
Ya yok :/ cunku unuttum yani. Is yerinde gelir gibi olunca veya belki de gazdir, oyle olunca utaniyom gitmeye icimde patliyo :(

Oturuyorum is yerinde. Ama yanindaki adam da oturuyo o normal her gun cikiyo :)

Hareket etmeye calisiyorum, daha ozen gosteriyorum yani yuruyorum mekik falan yapiyorum.

@treamorg, deneyeyim abi onu da. Ama hic seker yemiyorum. Kayisi tatli o beni bozmasin.
  • brad pitt  (08.02.17 12:10:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.