[]

Saglikli besleniyorsunuz ama caniniz abur cubur cekiyor? Naparsiniz?

Ne yersiniz? Ben dun evde misir patlattim mesela canim cips cektigi icin. Bugun de cok fena tatli cekti evde bugday nisastasindan 5 dk muhallebi yaptim. Var mi sizin onerileriniz? Markette satilan az sekerli, diyet vs urunleri de olabilir.




 
kuru yemis


  • shi aila  (08.02.17 00:02:03) 
bitter çikolata. tatlı krizlerinde dilinin altına bir parça koy.


  • MtKrt  (08.02.17 00:05:30) 
Bazen meyve, kuru meyve ya da sütlü tatlıyla geçiştirmeye çalışıyorum ama tatlı krizine girdiğimde kısa süreli etkileri oluyor. Çikolata yemeden geçmiyor o atak. Düzenli olarak az miktarda meyve ya da şeker miktarı bol kuru meyve yersem krize girmiyorum, arayı açmadan bir şekilde yemek ve dengeyi bulmak şart.


  • sytemofadownmanyagi  (08.02.17 00:06:28 ~ 00:08:07) 
Daha bugün şekersiz unsuz fincan keki yaptım.

2 kişilik tarif vereyim tam olsun:

- 1 yumurta
- 2 yemek kaşığı keçiboynuzu pekmezi
- 2 yemek kaşığı kakao
- 3-4 yemek kaşığı kadar yulaf kepeği
- çok az süt (kıvamına göre ayarlanıyor)
- 1 çay kaşığı tarçın

ne çok katı ne de çok sıvı olmalı ama rahat akacak kıvamı olmalı. Normal kek hamurundn daha akışkan olacak.

15 dakikada pişiyor. (fincan kek için youtubedan pişirme yöntemine bakabilirsiniz)
  • neferkitty  (08.02.17 00:07:43 ~ 00:34:29) 
Kuru uzum ve meyveyle bastiriyorum ben. Cok uzun sure seker ve beyaz ekmek yemeyince bir noktadan sonra tatli istegim epey azaldi.


  • rusyalı kozmonot  (08.02.17 00:30:12) 
Tatlı krizi için, bir kaç suda yumuşattığın hurma, bir muz, çiğ badem, kuru kayısı, kuru üzüm. Rondodan geçir. Kakao ve tarçın ekle, top şeklinde pişirip soğuttuktan sonra filtre kahvenin yanına 1-2 tane ye, ama gece yarısı değil 19.00 a kadar ye :)


  • oligomer  (08.02.17 00:32:00) 
Ben ne zaman bu kadar kassam diyet bozuluyor yalan oluyor. Arada tüketmek gerek bence yani b*kunu çıkarmadan istediğini ufak bir porsiyon ile hallet. Tamamen kesmek, yasaklamak daha fazla arzulatıyor insanı.


  • gozu acik sevisen yahudi  (08.02.17 00:32:24) 
zaten saglikli besleniyorsam kirk yilda bir cekiyordur oyle seyler eh o zaman da yiyorum zaten hayati zehir etmenin anlami yok. mesela favorim kefirix. şu orman meyveli, çilekli falan olan kefir. baya lezzetli.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (08.02.17 00:32:30) 
unsuz şekersiz yulaflı kurabiye yapıyordum bi ara nette tarifleri var.
muzlu chia puding de olabilir
meyveli yoğurt olabilir
  • red g  (08.02.17 00:33:01) 
Kuru yemiş.

Meyve

Kuru meyve

Yulaflı her şey
  • market_arabasıyla_terör_estiren_trafik_canava  (08.02.17 01:08:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.